Dimplex Sunningdale

Dimplex Sunningdale

2,511.00

In stock

2,511.00

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

De Dimplex Sunningdale behoort tot de nieuwste generatie elektrische haarden. Deze haard is met een Opti-V “brander” uitgevoerd. Dit geeft een zeer realistisch vuurbeeld. Om te “branden” is alleen een stopcontact, dit in tegenstelling tot de Stockbridge 2.0 en Stonebridge Opti-myst. Deze modellen werken met waterdamp en niet met projectie zoals de Sunningdale. Dit maakt de Sunningdale zeer geschikt voor situaties waar de haard veel wordt gebruikt of in publieke ruimtes waar geen toezicht is.

De haard heeft een regelbare lichtintensiteit. De verlichting wordt verzorgd door LED-lampen. Daarnaast wordt de haard compleet met geluidsmodule geleverd. Deze geeft het knisperende geluid van een echt houtvuur. Verder kan de Sunningdale ook bijverwarmen met een elektrisch verwarmingselement. Deze kan 1 of 2 kW bijverwarmen. De haard wordt compleet met afstandsbediening geleverd.

Het installeren is eenvoudig, alleen de stekker in het stopcontact steken. Verder hoeft er niets gedaan te worden. Met de LED-verlichting bent u verzekerd van een lange levensduur van de lampen en een laag stroomverbruik.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen