Veelgestelde vragen

Algemeen

Zijn de sfeerhaarden ook in een showroom te bekijken?

De sfeer is pas echt te proeven als u de kachels en haarden ‘live’ bij ons ziet branden! Sfeerhaarden.nl beschikt over 3 showrooms in Nederland. Wij hebben showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. U kunt het beste vooraf informeren of de sfeerhaard aanwezig is. Neem hiervoor contact op via 0382022181.

Zijn jullie erkend dealer?

Sfeerhaarden.nl is van vele merken officieel en erkend dealer: Altech, Barbas, Bellfires, Contura, Dik Geurts, Dovre, DRU, Faber, Hwam, JAcobus, Jøtul, Kalfire, Morsø, Xaralyn, Scan, Spartherm, Wanders en Wiking.

Kunnen jullie de haard ook installeren?

Ja, Sfeerhaarden.nl kan ook u uw kachel of haard installeren. Onze deskundige installateurs installeren niet alleen uw haard, maar leveren de ombouw ook schilder klaar af. We doen installaties door geheel Nederland. Goed om te weten, we berekenen geen voorrijkosten. Voor advies over installatie en montage kunt u direct contact opnemen met onze experts op 0382022181.

Waarom moet ik een offerte aanvragen?

Sommige merken en importeurs willen niet dat de prijzen van hun producten online getoond worden. Om tegemoet te komen aan deze wens worden er op Warmtestore alleen adviesprijzen gepubliceerd. Om u toch een passend en scherp aanbod te kunnen doen is het nodig om eerst een offerteaanvraag te doen. Hierna volgt binnen 48 uur de offerte van ons. Door deze werkwijze bent u verzekerd van een scherpe prijs door een erkende dealer met volledige garantie en advies van onze experts.

Welke kachel of haard past het best bij mij?

Met een assortiment van meer dan 1.000 haarden is het lastig kiezen. We kunnen het ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Om u te helpen in dit keuzeproces hebben we de haard keuzehulp ontwikkeld. Hiermee kunt u aan de hand van enkele vragen tot de producten komen die het best bij uw situatie passen. Klik hier om naar de keuzehulp te gaan.

Bestellen

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. De bezorgkosten zullen wij vermelden in de offerte.

Leveren jullie ook de benodigde afvoermaterialen?

Ja, Sfeerhaarden.nl kan ook alle door u benodigde afvoermaterialen leveren inclusief advies. Neem hiervoor contact met ons op.

Mijn vraag staat hier niet tussen.

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 038-2022181 of stuur een bericht. Voor een persoonlijk adviesgesprek, kunt u uiteraard langskomen in onze showroom. Maak van tevoren een vrijblijvende afspraak.