Op zoek naar een hangende bio-ethanol haard? Op deze pagina vindt u al onze modellen. Bij elk product vindt u een offerteformulier, waarbij u ook uw overige wensen kenbaar kunt maken. Liever meteen een adviseur spreken? Bel met 038 – 20 221 81.

Laagste prijs weten?
Filters

Bio-ethanol haard hangend

Een hangende bio-ethanolhaard is een type haard dat werkt op bio-ethanol, een duurzame en milieuvriendelijke brandstof die wordt gewonnen uit natuurlijke bronnen zoals maïs, suikerriet of zelfs resten van landbouwproducten. Deze haarden zijn ontworpen om aan de muur te worden gemonteerd, waardoor ze een elegant en modern accent kunnen toevoegen aan verschillende ruimtes in huis.

Enkele kenmerken van een hangende bio-ethanolhaard zijn:

Brandstof: Bio-ethanolhaarden verbranden bio-ethanol zonder rook, geur, roet of as achter te laten. Dit maakt ze een schone en milieuvriendelijke optie voor verwarming en sfeer.

Installatie: Ze kunnen eenvoudig aan de muur worden gemonteerd, vergelijkbaar met het ophangen van een televisie. Dit maakt ze flexibel in termen van plaatsing en design, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes, zoals woonkamers, slaapkamers of zelfs buitenruimtes.

Warmteafgifte: Hoewel bio-ethanolhaarden warmte kunnen genereren, is de warmteafgifte over het algemeen lager dan die van elektrische haarden, traditionele open haarden of houtkachels. Ze kunnen echter wel bijdragen aan het opwarmen van een kleine ruimte.

Veiligheid: Het gebruik van bio-ethanol vereist voorzichtigheid. Tijdens het branden van de haard moet men de veiligheidsvoorschriften strikt volgen en de haard nooit onbeheerd achterlaten terwijl deze in gebruik is.

Esthetiek: Hangende bio-ethanolhaarden zijn vaak ontworpen met een modern en strak uiterlijk, waardoor ze een decoratieve toevoeging zijn aan het interieur van een ruimte.

Flexibiliteit: Omdat ze geen rookkanalen of schoorstenen nodig hebben, bieden bio-ethanolhaarden meer flexibiliteit in termen van installatie en gebruik dan traditionele haarden.

Hoewel hangende bio-ethanolhaarden aanzienlijke voordelen bieden, is het belangrijk om op te merken dat het gebruik van bio-ethanol gepaard gaat met specifieke veiligheidsmaatregelen en dat de warmteafgifte mogelijk niet voldoende is voor grotere ruimtes. Het is altijd verstandig om de installatie- en gebruiksinstructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen en de haard verantwoord te gebruiken.

Laagste prijs weten?