Geïnteresseerd in een mooie tuinhaard voor de laagste prijs? Op deze pagina vindt u modellen haarden of kachels voor in de tuin, op het terras of onder de overkapping. Bij elk product vindt u een offerteformulier, waarbij u ook uw wensen kenbaar kunt maken. Liever meteen een adviseur spreken? Bel met 038 – 20 221 81.

Laagste prijs weten?
Filters

Een tuinhaard is meer dan alleen een bron van warmte; het is een sfeervolle toevoeging aan elke tuin of buitenruimte. Of u nu van een gezellige avond met familie en vrienden wilt genieten, of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, een tuinhaard biedt de perfecte ambiance. Bij Sfeerhaarden.nl vindt u een breed assortiment mooie en functionele tuinhaarden.

De voordelen van een tuinhaard

1. Warmte en comfort Een van de grootste voordelen van een tuinhaard is de warmte die het biedt. Zelfs op koelere avonden kunt u comfortabel buiten zitten en genieten van de frisse lucht zonder het koud te krijgen.

2. Sfeer en gezelligheid Het knisperende geluid van brandend hout en de dansende vlammen zorgen voor een unieke sfeer. Een tuinhaard wordt al snel het middelpunt waar u met vrienden en familie samenkomt voor gezellige avonden.

3. Verlenging van het buitenseizoen Met een tuinhaard kunt u het buitenseizoen aanzienlijk verlengen. In plaats van alleen tijdens de zomer van je tuin te genieten, kun je ook in de lente en herfst buiten zitten en genieten van de warmte van de haard.

4. Kookmogelijkheden Veel tuinhaarden bieden de mogelijkheid om te koken. Denk aan het grillen van vlees of zelfs het bakken van pizza’s.

Soorten tuinhaarden

1. Houtgestookte tuinhaarden Deze traditionele tuinhaarden geven een authentieke sfeer en het karakteristieke geluid van knisperend hout. Ze zijn ideaal voor diegenen die houden van een klassieke uitstraling en de geur van houtvuur.

2. Gashaarden Voor wie op zoek is naar gemak en efficiëntie, zijn gashaarden een uitstekende keuze. Ze zijn eenvoudig aan te steken en bieden direct warmte zonder dat u hout hoeft te stapelen of as hoeft te scheppen.

3. Elektrische tuinhaarden Elektrische tuinhaarden zijn perfect voor mensen die de sfeer van een haard willen zonder het gedoe van rook en vuur. Ze zijn veilig, onderhoudsarm en kunnen vaak eenvoudig worden verplaatst.

Tuinhaard kopen, waar let je op?

Wilt u een tuinhaard kopen? Let dan op het volgende:

  • Materiaal: Kies voor duurzame materialen zoals roestvrij staal of gietijzer, die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.
  • Veiligheid: Zorg ervoor dat de haard stabiel staat en dat er voldoende ruimte is rondom de haard om brandgevaar te minimaliseren.
  • Design: Kies een design dat past bij de stijl van uw tuin en huis. Bij Sfeerhaarden.nl hebben we een groot aantal stijlen.
  • Functionaliteit: Bedenkt welke extra functies u wilt, zoals kookmogelijkheden, een schoorsteen door de overkapping of een vonkenscherm.

Onderhoud en veiligheid

Het onderhouden van uw tuinhaard is belangrijk voor een lange levensduur en voor de veiligheid. Maak de haard regelmatig schoon om as en roetophoping te voorkomen. Bij houtgestookte haarden is het belangrijk om alleen droog hout te gebruiken om overmatige rookontwikkeling te voorkomen. Voor gashaarden is het aan te raden om de gasleiding regelmatig te controleren op lekken.


Verkorte URL voor de categorie Tuinhaarden: https://t.ly/HlB_p

Laagste prijs weten?