Dimplex Torn 100

Dimplex Torn 100

2,486.00

In stock

2,486.00

Ontdek de Dimplex Torn 100 elektrische haard goedkoop bij Sfeerhaarden.nl. Vraag een offerte of ga door nar onze handige en vrijblijvende keuzehulp.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De verfijnde eenvoud van de TORN Line van Dimplex brengt de meest uiteenlopende interieurs weer een niveau verder. En dat vrijwel overal. Een baken van kalmte en inspiratie. Dankzij het Dimplex elektrische Optimyst® vuur zijn TORN haarden bovendien schoon, veilig en duurzaam met sfeervolle vlammen die uitsluitend bestaan uit koude waternevel en verlichting. De kracht van de essentie – ervaar het zelf.

Dimplex Torn 100; verfijnde eenvoud

De verfijnde eenvoud van de TORN Line brengt de meest uiteenlopende interieurs weer een niveau verder als het gaat om sfeer. En dat precies waar jij dat wilt. Dat allemaal dankzij de fascinerende en toch veilige Optimyst® vlammen (waterdamp) en het compacte vrijstaande design waarvoor je geen schoorsteen nodig hebt.

Het hoge model is voorzien van een aangename en stille elektrische verwarming. Hierbij wordt water verdampt en van onder belicht met speciale halogeenlampen zodat er een bedrieglijk echt vuureffect ontstaat.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

,

Vuurzicht