Gazco Avanti 190RW

Gazco Avanti 190RW

4,345.00

In stock

4,345.00

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Ervaring in innovatie van elektrische vuren en vlammen hebben bijgedragen in het ontwerp van de Gazco Avanti 190RW elektrische haard. Scherp dansende vlammen met het effect van brandende houtstammen, hiermee is de Avanti meer dan zomaar een elektrische haard.

Dankzij de innovatieve Chromalight® Plus technologie kan de Avanti tot in detail worden ingesteld; sprankelend voor een gezellige borrel, gangmaker bij een feestje of rustgevend bij het lezen van een spannend boek.

De Avanti ChromaLight® Plus heeft een specifieke technologie voor het instellen en bedienen van alle vlammen. Er zijn apart te bedienen primaire en secundaire vlammen, verlichting vanuit de houtstammen, verlichting van onder het brander bed naar boven en van boven op het brander bed. De kleur verlichting, de helderheid en de snelheid zijn apart in te stellen. Elk soort vlam kan mooi in harmonie zijn of juist contrasterend zijn voor een opvallend effect, en er is de Spectrum modus die alle kleuren langzaam afdraait. Er is een mogelijkheid tot het aansluiten van twee aparte led strips voor extra connectie met uw haard in de kamer die de vlammen van de haard extra accentueert. Deze kan bijvoorbeeld achter de televisie worden geplaatst of onder een plateau. Om uw persoonlijke ideaal te vinden heeft de Avanti de mogelijkheid om de snelheid van het vlammenspel te bepalen.

De Avanti kan bediend worden met de afstandsbediening of met een app. Hiermee heeft u altijd controle over de vlammen, verlichting en de verwarming. De app kan via het Wifi netwerk met een iOS of Android apparaat worden gebruikt.

Accessoires:
  • Berkenstammen € 205
  • Ledstrip € 129
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

, ,

Vermogen