Dimplex Stockbridge 2.0

Dimplex Stockbridge 2.0

1,143.00

In stock

1,143.00

Dimplex Stockbridge 2.0 Opti-myst goedkoop kopen? Goedkoper krijg je hem nergens! Vul het formulier in en ontvang een prijsopgave die opvallend lager is dan elders. Lees verder voor beschrijving en specificaties.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Meer informatie over de Dimplex Stockbridge 2.0 waterdamp haard

De Dimplex Stockbridge 2.0 Opti-myst waterdamp haard is alweer enige tijd opgenomen in het assortiment van Faber. Deze haard combineert een klassiek uitziende vrijstaande kachel met de moderne techniek van een elektrische haard voor een sfeervol geheel. Zo geniet u eenvoudig van een prachtig vlammenspel.

Om de haard te laten “branden” is alleen water en stroom nodig. De haard kan eenvoudig op het stopcontact aangesloten worden. Heeft u eenmaal het reservoir gevuld dan is de haard klaar voor gebruik. Een ingewikkeld en kostbaar rookkanaal is niet meer nodig. De sfeerkachel kan daarom bijvoorbeeld ook gebruikt worden in een appartement.

Op een vol waterreservoir kan de haard circa 10 uur branden.

De Dimplex Stockbridge is uitgevoerd met een verwarmingselement. Naar wens kan de kachel 1 of 2 kW verwarmen. Maar ook zonder verwarming kunt u genieten van een mooi brandende kachel.

De haard wordt compleet met afstandsbediening geleverd. Voor de Opti-myst techniek wordt gebruik gemaakt van halogeen verlichting.

Sfeerhaarden.nl, uw specialist op het gebied van de Dimplex Stockbridge Opti-Myst sfeerhaard.

Als autoriteit op het gebied van elektrische haarden streven we ernaar om u het meest uitgebreide en onafhankelijke advies te bieden. Onze experience center (Kampen, Mijdrecht, Hendrik Ido Ambacht) is de perfecte plek om de Stockbridge Opti-Myst in actie te zien. Met meer dan 300 haarden en kachels opgesteld, kunt u zich laten inspireren door ons uitgebreide assortiment.

De Dimplex Stockbridge Opti-Myst, een vrijstaande elektrische haard, is een waardevolle toevoeging aan elke ruimte. Het biedt niet alleen een prachtig vlammenspel, maar draagt ook bij aan de luchtvochtigheid in uw huis, wat essentieel is voor uw gezondheid. Met een vol reservoir kan deze haard 8 tot 10 uur ononderbroken branden, waardoor u kunt genieten van langdurige warmte en sfeer.

Ons team van specialisten staat altijd klaar om u persoonlijk advies te geven in een van onze Experience Centers. Of u nu meer wilt weten over de specificaties, de installatie of de voordelen van een elektrische haard, wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden. En met onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat u bij ons in goede handen bent.

Stockbridge met Opti-Myst technologie

Dankzij de innovatieve technologieën van Dimplex, zoals het Opti-Myst® systeem, biedt de Stockbridge Opti-Myst een levensecht vuurbeeld dat bijna niet te onderscheiden is van een echte hout gestookte haard. Bovendien is de haard gemakkelijk te bedienen met handbediening of afstandsbediening, waardoor u de perfecte sfeer met een druk op de knop kunt creëren.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de Dimplex Stockbridge Opti-Myst? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte haard voor uw huis.

Met warme groeten,

Het team van Sfeerhaarden.nl

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 5 Gemiddeld: 4.6]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen