Kalfire E-one 190F

Kalfire E-one 190F

8,005.00

In stock

8,005.00

De Kalfire E-one 190F elektrische haard is vanaf oktober 2023 leverbaar via Warmtestore. Neem contact op voor de scherpste prijs.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Verdere informatie en afbeeldingen volgen nog. Leverbaar vanaf oktober 2023.

Ontdek de nieuwe Kalfire E-one 190F elektrische haard bij Warmtestore. De Kalfire E-one 100 & 130 zijn populaire modellen in onze collectie; De haarden zijn duurzaam en hebben een prachtig vuurbeeld. De realistische vlammen worden gecreëerd door middel van unieke technologieën, waarbij gebruik gemaakt wordt van een vlamprojectie. De design haard past echt in ieder interieur. Vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt de Kalfire E-one?

De Kalfire E-one is een elektrische haard. Een elektrische haard heeft geen rookkanaal of gasaansluiting nodig. Dat betekent dat je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Met één druk op de knop heb je een brandend haardvuur. U bedient de haard eenvoudig vanaf de bank met een afstandsbediening. Hiermee kunt u het vuurbeeld volledig naar wens afstellen.

Voor ieder een thuis

De Kalfire elektrische haard kan daadwerkelijk overal worden geplaatst. Het heeft tenslotte geen rookkanaal of gasaansluiting nodig. De haard is dus ook geschikt voor appartementen. Daarnaast is het grote voordeel dat het een duurzame oplossing is, helemaal in combinatie met zonnepanelen op het dak. Ook wordt de haard niet heet zoals bij een houthaard of elektrische haard. Geheel veilig voor jonge kinderen.

Complete beleving van vuur

Een complete ervaring van echt vuur wordt gecreëerd door warmte, geur en geluid. Alle zintuigen worden geprikkeld. De flikkeringen van het licht, het gloeiende hout en de opstijgende vuurdeeltjes en de warmte van de vlammen. Met de E-one remote control stelt u eenvoudig de vlamkleur, intensiteit van de vlammen en het gloeibed in naar uw eigen smaak. Voor optimale beleving kunt u kiezen tussen het geluid van knisperend larikshout of rustiger beukenhout. Deze inbouwhaard kan ook optioneel worden uitgerust met Atmos Heating. Dit is niet mogelijk bij de Kalfire E-one 100 vrijstaande haard.

Ontdek de mogelijkheden

De Kalfire E-one 190F is een brede elektrische haard, met een breedte van 1 meter. De haard kan vrijstaand worden geplaatst op bijvoorbeeld een plateau, maar het is ook mogelijk om het in te bouwen. U heeft daarnaast keuze uit twee typen vlamtechnieken, de Single HD Flame technology en Dual HD Flame technology. De naam zegt het al; de Single maakt gebruik van één hoge resolutie vlam projectie en de Dual maakt gebruik van twee vlam projectie voor een extra diepte-effect in de haard.

Ontdek de Kalfire E-one 190F bij Warmtestore

Bent u geïnteresseerd in de Kalfire E-one 190F? Vraag dan vandaag nog online een offerte aan voor de scherpste prijs. Binnen één werkdag krijgt u van ons de beste prijs. Wilt u liever eerst meer informatie over de haard of voor uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom. Bel ons op 038 850 0776 of stuur een mail naar verkoop@warmtestore.nl. Staat de Kalfire E-one 190F binnenkort bij u in huis?

Standaard uitgevoerd met:
  • Afstandsbediening
  • Dual HD Flame technology
  • Vlakke bodemplaat
  • Inbouwkader 4cm (diep), 4 mm (dik)
Bodemplaat:
  • Vlak
  • Design € 275
Verwarming:
  • Atmos Heating € 344
Optie:
  • Hotelschakelaar € 27
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht