Xaralyn Castello 3D LED

Xaralyn Castello 3D LED

1,999.00

In stock

1,999.00

De Xaralyn Castello 3D LED elektrische sfeerhaard is leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Goedkoopste totaalprijs!

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Xaralyn Castello 3D sfeerhaard

Een Xaralyn elektrische sfeerhaard, zoals de Xaralyn Castello 3D LED, is een mooie en makkelijke oplossing om het effect van een open vuur te creëren. De haarden kunnen decoratief gebruikt worden maar hebben vaak ook een verwarmingsstand. De meeste haarden hebben verschillende licht en warmte standen en zijn voorzien van een afstandsbediening.

Zuinige 3D sfeerhaard

Een elektrische haard is volledig onderhoudsvrij waardoor ze in korte tijd enorm populair geworden zijn. De nieuwe generatie elektrische 3D haarden van Xaralyn functioneren met zuinige LED lampen. Alle Xaralyn LED haarden verbruiken zo een minimum aan energie indien ze enkel als decoratie-haard worden gebruikt.

De elektrische 3D sfeerhaard van Xaralyn is zowel een economische als milieuvriendelijke keuze!

===

Een 3D sfeerhaard is een type haard dat is ontworpen om een realistische en sfeervolle vuurervaring te bieden met behulp van driedimensionale technologie. In tegenstelling tot traditionele haarden die echt vuur gebruiken, maakt een 3D sfeerhaard gebruik van geavanceerde technologieën, zoals LED-verlichting en holografische projectie, om een illusie van vlammend vuur te creëren.

Deze haarden zijn vaak elektrisch en gebruiken LED-lampen om een levensecht vlambeeld te produceren. Sommige modellen kunnen ook geluidseffecten bevatten om het knetterende geluid van een echt haardvuur na te bootsen, waardoor de ervaring nog realistischer wordt.

Bovendien biedt een 3D sfeerhaarden verschillende aanpassingsmogelijkheden, zoals de intensiteit van de vlammen, kleuropties en warmte-instellingen, waardoor u de sfeer naar voorkeur kunt aanpassen zonder daadwerkelijk echt vuur te gebruiken.

Deze haarden zijn populair vanwege hun gemak, veiligheid en het vermogen om sfeer en warmte te bieden zonder de noodzaak van een traditionele open haard. Ze zijn geschikt voor diverse ruimtes, zoals huizen, kantoren of zelfs appartementen waar traditionele haarden niet praktisch zijn vanwege bouwvoorschriften of ruimtebeperkingen.

Accessoires:
  • Knisper module € 79
  • Resin houtset (6 stuks) €59
  • Keramische houtset (6 stuks) € 109
  • Keramische houtset (10 stuks) € 159
  • Luxe keramische houtset (7 stuks) € 139
  • Witte kiezels 5kg € 39
  • Basalt split 4kg € 39
  • Elektrische USB aansteker 23 cm € 20
  • Bio ethanol 1 liter CL100 Wordt geleverd per doos (12 X 1 liter) € dagprijs
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 2 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen