Dimplex Stockbridge 2.0

Dimplex Stockbridge 2.0

1,143.00

In stock

1,143.00

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

De Dimplex Stockbridge 2.0 Opti-myst is weer opgenomen in het assortiment van Faber. Deze haard combineert een klassiek ogende vrijstaande kachel met de moderne techniek van een elektrische haard voor een sfeervol geheel. Zo geniet u eenvoudig van een prachtig vlammenspel. Om de haard te laten “branden” is alleen water en stroom nodig. De haard kan eenvoudig op het stopcontact aangesloten worden, het reservoir gevuld en de haard is klaar voor gebruik. Een ingewikkeld en kostbaar rookkanaal is niet meer nodig en de kachel kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden in een appartement.

Wanneer u het reservoir gevuld heeft kan de haard circa 10 uur branden.

De Stockbridge is uitgevoerd met een uitschakelbaar verwarmingselement. Naar wens kan de kachel 1 of 2 kW bijverwarmen. De haard wordt compleet met afstandsbediening geleverd. Voor de Opti-myst techniek wordt gebruik gemaakt van halogeen verlichting.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen