Dimplex Prism 50″

Dimplex Prism 50″

804.00

In stock

804.00

De nieuwe Dimplex Prism 50″ is nu zeer goedkoop verkrijgbaar via Sfeerhaarden.nl. U kunt hem (na reservering) afhalen in een van onze vestigingen of laten bezorgen.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Dimplex Prism

De nieuwe Dimplex Prism 50″ is de opvolger van de zeer populaire Dimplex Synergy. De verbeteringen zijn onder meer dat de kleur van de glasvulling instelbaar is. Verder is met de Optiflame het vuurbeeld nog even realistisch als hiervoor.

De haard wordt compleet met afstandsbediening geleverd. Het vuurbeeld wordt neergezet door LED-verlichting, hierdoor is het stroomverbruik bijzonder laag. Mocht u de behoefte hebben om de haard ook bij te laten verwarmen dan is dit mogelijk door het verwarmingselement. Dit verwarmingselement kan tot 1,2 kW bijverwarmen.

Naast de Dimplex Prism 50″ is er ook een 1,8 meter brede haard leverbaar, de Dimplex Prism 74″. Verder is er nog een smallere uitvoering van de Prism, de Dimplex Prism 34″

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen