Soorten sfeerhaarden

Sfeerhaarden.nl, dé sfeermakers voor alle soorten haarden

Bij Sfeerhaarden.nl verkopen en installeren we verschillende soorten elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Goedkoop en met een snelle levering en top- service. Vul bij onze aangeboden producten het formulier in en u krijgt een persoonlijke offerte voor de totaalprijs die opvallend lager ligt dan de adviesprijs.

Online een haard kopen in 2024?

Zeker in deze tijd van alsmaar oplopende gasprijzen is een elektrische haard met verwarming kopen een goed idee. Reserveer uw haard online via onze website of kom langs bij een vestiging bij u in de buurt. U kunt hem ook online bestellen in de webshop via ons contactformulier of telefonisch en laten bezorgen waar u maar wilt!

Elektrisch kacheltje

Xaralyn Trivero 180 elektrische kachel
Xaralyn Trivero 180

Een sfeerhaard wordt ook wel een elektrische kachel genoemd. Een kachel met mooie levensechte vlammen. Of liever zeggen we een kacheltje, want meestal betreft het bijverwarming. Zeker wanneer u zonnepanelen heeft kan dit echt flink schelen in de stookkosten.

De vlammen en de warmte zijn vaak eenvoudig met een afstandsbediening te regelen. Welke sfeer wilt u vandaag in huis en hoe warm? Er zijn strakke vierkantige modellen, modellen met een ouderwetse gietijzer look, moderne sfeerhaarden en kachels met een wat meer landelijke uitstraling. Aan u de keuze!

Soorten haarden elektrisch

Sfeerhaarden.nl heeft uitsluitend topkwaliteit producten en een groot assortiment haarden met prachtige vlam-effecten. Op deze website komt u tot een gezellige elektrische haard met een realistisch vuurbeeld.

Ons assortiment betreft hangende, vrijstaande, wand, inbouw, en inzethaarden van de meest gerenommeerde merken. Sfeerhaarden.nl levert en monteert  onder meer elektrische sfeerhaarden van de merken, Faber, Gazco, Element4 en vele anderen. De goedkoopste en veiligste elektrische 3D LED haarden, opti-myst® waterdamp haarden, schouwen en LED wandhaarden.Breng sfeer in uw interieur met de soort haard die bij u past

Heeft u zelf een schouw met een rookkanaal of een plaats waar een oude gashaard gestaan heeft die geen dienst meer doet? Met en mooie hanghaard, inzethaard of een vrijstaand exemplaar maakt u er in een handomdraai weer een gezellig plekje van. Liever echt vuur? Overweeg dan een bio-ethanol haard te kopen.

Deze haarden verkopen we als voorzethaard, inzethaard, hangend of vrijstaand. Maar ook losse cassettes zijn bij ons verkrijgbaar. Ook bij het verbranden van bio-ethanol heeft u geen hinder van rook of geur en is er geen afvoerpijp of rookkanaal nodig.

Welke soort haard?

De toepasbaarheid van elektrische haarden is zeer groot omdat ze op veel plekken in huis geplaatst kunnen worden en er geen schoorsteen-kanaal nodig is. En voor elke plaats en ruimte is er een product met de juiste afmetingen; we kunnen u adviseren over de lengte, breedte en hoogte van elke soort haard die u mooi vindt. Daarnaast kunt u bijna alle sfeerhaarden gebruiken voor bijverwarming.

Lees hier meer over hoe u geld kunt besparen met elektrische bijverwarming.

Of als de ruimte in de woning niet groot, zoals in een hal, zelfs als hoofdverwarming. Door middel van een handige afstandsbediening regelt u de vlammen voor een mooi, vaak veelkleurig vlammenspel en een heerlijke temperatuur. Behalve bio-ethanol is elk “vuurbed” te regelen vanuit uw luie stoel!

Elke soort realistische haard via Sfeerhaarden.nl

Heeft u een geschikte elektrische sfeerhaard gezien dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Klik bij de sfeerhaard op de button “Laagste prijs weten?” en vul daar uw gegevens in. De naam van de haard is alvast ingevuld. Klik op verzenden en u krijg de goedkoopste prijs die online te vinden is.

Wij onderscheiden ons met de verwarmings-technieken en de juiste sfeer die we in elke ruimte kunnen creëren met onze sfeerhaarden. Hiermee brengen we gezelligheid in elke kamer met een niet van echt te onderscheiden vlammenspel.

Een kachel op stroom

Wilt u een elektrische wandhaard inclusief montage met zicht op het vuur aan de voorzijde? Of een realistische haard die je op elke plaats in huis zoals de slaapkamer, overloop of zelfs in de keuken kwijt kunt? Voor een elektrische sfeerhaard heb je alleen een stopcontact nodig. Deze verwarmende sfeer-kachels hebben geen rookkanaal nodig. Er is immers geen rook, roet of stank!

Inbouwhaarden

Elektrische inbouwhaarden brengen sfeer maar geven ook warmte. Ze zijn op veel manieren toepasbaar. Zo kunnen ze in uw schouw of bestaande openhaard geplaatst worden.

Elektrische inbouw sfeerhaarden zijn op veel plaatsen gemakkelijk te plaatsen of in te bouwen. Hiermee brengt u sfeer in uw huis zonder gedoe met een afvoerkanaal.

Inzethaard of cassette

Elektrische inbouwhaarden komen als inzethaard of cassette. Cassettes zijn bedoeld om te plaatsen in de ruimte van een bestaande houtkachel of gashaard.

Elektrische inzethaarden hebben een achterwand en zijn hierdoor makkelijk in een schouw of ombouw te installeren. Enkele modellen hebben een verwarmingsfunctie. Deze kan gebruikt worden als bijverwarming.

Soorten elektrische sfeerhaarden van nu

Vlammen zo realistisch dat je niet ziet dat het elektrisch is! Moderne elektrische haardkachels combineren een hoogwaardige techniek met een elegante stijl. Prachtige vlam-effecten en een diep bed van niet van echt te onderscheiden hout bieden realisme en diepte.

Geavanceerde LED-systemen zorgen voor realistische 3D-vlammen, zoals de 3D Xaralyn Castello. In onze webshop vindt ook u een prachtige inbouw sfeerhaard die aan uw wensen voldoet!

Inbouwhaard of vrijstaande sfeerhaard?

Ingebouwde en “hangende” elektrische haarden kunnen worden geïnstalleerd als een 3-zijdige elektrische haard of een 2-zijdige elektrische hoekhaard. Hiermee creëert u een prachtig openhaard effect. Als alternatief zou u kunnen kiezen voor een vrijstaande haard die overal geplaatst kan worden.

Vragen over een nieuwe sfeerhaard?

Vraag een van onze adviseurs over de aanschaf, de installatie en de werking van een elektrisch haard, of bezoek een showroom in Kampen, Alblasserdam of Mijdrecht.

Vrijstaande sfeerhaard

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard heeft u geen last van inbouw werkzaamheden, een rookkanaal, rook, schadelijke stoffen etc. Voordelen alom! U zet hem neer, u doet de stekker in het stopcontact en klaar. Vrijstaande haarden zijn meestal goedkoper dan inbouwhaarden.

Vlammenspel zoals een openhaard

Vrijstaande elektrische openhaarden zijn gemakkelijk in onderhoud en lijken sprekend op een echte open haard. Zo zijn bijvoorbeeld opti-virtual en opti-myst technieken die gebruikt worden waarbij de vlammen en zelf het geknetter een levensecht vuurspel geven.

Aanbieding alle soorten elektrische haarden

Sfeerhaarden.nl garandeert de goedkoopste prijs te hanteren voor al onze sfeer haarden. Wij zijn niet alleen de goedkoopste leverancier van vrijstaande sfeerhaarden, maar ook de goedkoopste in elektrische hangende haarden, inbouwhaarden, roomdividers, losstaande haarden, haarden met schouw etc.

Hangende sfeerhaard

Elektrische haarden zijn er in een enorm aantal soorten. Het voordeel van de hangende haard is dat deze gemakkelijk te plaatsen is. Een stroompunt in de buurt is het enige wat je nodig hebt. Hangende haarden kunnen geplaatst worden in de woonkamer, de hal of de keuken, waar u maar wilt. Ook bij deze haarden is het elektrische vuur haast niet van echt vuur te onderscheiden.

Voordelen

De installatie is eenvoudig, er is geen rookkanaal nodig, is niet duur en het vuurbeeld lijkt op echte vlammen. Dit vuurbeeld ontstaat d.m.v. lampen en spiegeltjes. Bij sommige modellen wordt waterdamp gebruikt voor een prachtige vuurbeleving. Sommige modellen hebben zelfs de mogelijkheid om te verwarmen. Meestal is dit een maximaal vermogen van 2 kw waardoor dit met name als bijverwarming gezien moet worden.

Welke soort hangende sfeerhaard kopen?

Dan zit u bij ons goed. Wij hebben een enorm assortiment hangende sfeerhaarden, met daarbij uitgebreid advies en een perfecte afhandeling en natuurlijk de laagste prijs van Nederland!

Bio-ethanol sfeerhaarden

Een bio ethanol haard of kachel is een sfeerhaard zonder rookkanaal, maar het vuur is net zo echt als bij een gaskachel. Bij het stoken wordt wel enige zuurstof verbruikt, maar ventilatie is in een woonkamer met standaard afmetingen vrijwel nooit nodig. Sfeerhaarden.nl biedt en levert uitsluitend topkwaliteit en een ruime keuze aan bio-ethanol sfeerhaarden.

Het assortiment bestaat uit vrijstaande ethanol haarden, hangende bio-ethanol haarden, inbouwhaarden en losse bio-ethanol branders. Bio-ethanol sfeerhaarden zijn kachels, die naast de nodige warmte ook extra sfeer in en rondom uw huis brengen. Allese sfeerhaarden zijn uniek vormgeven, van topkwaliteit en veilig in gebruik aangezien alle haarden voldoen alle Europese veiligheidsnormen.

De toepasbaarheid van een bio-ethanol sfeerhaard is zeer groot aangezien er geen schoorsteen kanaal nodig is. Dit heeft als voordeel dat u de bio-ethanol haard overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreed. Onze bioethanol haarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen dealerschappen.

Xaralyn Quero kopen

Betaalbare bio ethanol haarden

Heeft u een bio-ethanol sfeerhaard op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Klink bij de betreffende haard op de button “Laagste prijs weten?” en vul uw gegevens in. De naam van de bio-ethanol sfeerhaard is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m nergens! Wij leveren;

Bio-ethanol sfeerhaard informatie

Een bio-ethanol haard brandt net even wat anders dan een gaskachel of een houtkachel. Deze sfeerhaarden produceren vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, bio-ethanol.

Bio ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker, graan en maïs. Zuivere Bio ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol of als je het wetenschappelijk benaderd C2H6O.
Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij de verbranding in een sfeerhaard geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van een bio-ethanol sfeerhaard geen ventilatie nodig.

De Bio ethanol sfeerhaard is erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de bio ethanol sfeerhaard een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

Walmen en geuren?

Als u een goede bio-ethanol sfeerhaard koopt van een bekend merk dan heeft u geen of heel weinig hinder van geuren. Walmende vlammen of roet komt al helemaal niet voor bij dit type haard. De minder goede of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een slechte, onvolledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan.

Denk er verder altijd aan dat u gebruik maakt van zuivere bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende winkelketens verkrijgbaar.

Ethanol haard bedienen

Het aansteken van een bio-ethanol sfeerhaard is een simpel klusje. Giet simpelweg bio-ethanol in de brander en steek het aan met het liefst een aansteker met een wat langer handvat. De mooie gele vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur.

In dit artikel heeft u de basis principes van een bio-ethanol sfeerhaard tot u kunnen nemen, en de werking van een bioethanol brander. Bio-ethanol is zeer schone brandstof en een bio-ethanol sfeerhaard kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Tuinhaard in tuin of op het terras

Een mooi vuurtje van een stijlvolle terrashaard in de achtertuin. Een vuurschaal van gietijzer met al dan niet een grillrooster of barbecue-rooster als barbecue. Bij ons vindt u alle producten en accessoires om uw tuin gezelliger te maken. En dat voor de laagste prijs van Nederland, inclusief bezorging en eventuele installatie.

Sfeerhaarden.nl biedt en levert uitsluitend topkwaliteit en een ruime keuze aan tuinhaarden. In het assortiment treft u tuinhaarden van de meest gerenommeerde merken; een tuinhaard van goede kwaliteit waar u jaren plezier van heeft. Wij leveren o.a. buitenhaarden van de merken, Faber, onze HuisSelectie en vele anderen.

Wilt u uw tuin of terras verwarmen en verrijken met een prachtige tuinhaard van Sfeerhaarden.nl, neem dan snel een kijkje bij ons uitgebreide assortiment tuinkachels en tuinhaarden.

Allese soorten en maten tuinhaarden

Bij sfeerhaarden.nl kunt u terecht voor een leuke collectie tuinhaarden. Steeds vaker betrekken mensen de tuin bij het huis als een soort extra kamer. De tuin is hierbij een onderdeel van het moderne wonen geworden.

De tuinhaard is echt een goede toevoeging aan uw tuin of terras. U wilt immers ook in de wat koelere avonduren gezellig in de tuin kunnen zitten. Een knapperend vuurtje geeft hierbij extra sfeer en de nodige warmte. Welke tuinhaard u ook zoekt, wij hebben hem!