Reny Bijuga

Reny Bijuga

1,890.00

In stock

1,890.00

De Reny Bijuga terraskachel of tuinhaard is leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Goedkoopste totaalprijs! U kunt hem (na reservering) afhalen in een van onze vestigingen of laten bezorgen. Niet zeker over deze tuinhaard? Probeer dan onze keuzehulp!

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Reny Bijuga is een oerdegelijke stijlvolle houtkachel van Cor-Ten staal voor gebruik buiten. Het opvallende tijdloze ontwerp combineert strakke lijnen en vlakken met industriële accenten. Zo is het plaatmateriaal op de verbindingsnaden naar buiten gevouwen en zijn alle bouten en moeren zichtbaar.

De hardhouten merbau onderdelen (knoppen en duwstang) vormen niet alleen mooie details maar zijn ook heel praktisch voor de bediening, omdat deze niet te warm worden. De uitvoering met twee wielen en een duwstang aan de achterzijde is eenvoudig verplaatsbaar.

Het embleem op de kap staat symbool voor de samenwerking met Atelier René Knip. Met een terraskachel creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt, én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten op het terras of in uw tuin.

De Reny Bijuga is uitgevoerd in veelzijdig Cor-Ten staal

Het gebruik van Cor-Ten staal zorgt voor een bijzonder en continu veranderende uitstraling van de terraskachel. Deze staalsoort reageert bij blootstelling aan de buitenlucht, die afwisselend droog en nat is. Hierdoor vormt zich de zogenaamde ‘patina laag’ (edelroest), een dichte oppervlaktelaag met een opvallende warme roestbruine kleur. Cor-Ten staal is zonder verdere corrosiebescherming buiten te gebruiken en roest niet door. Het is weerbestendig en daardoor heeft de Reny Bijuga een lange levensduur.

Geen roet op glas door “Schoon Glas Injectie” (SGI)

Reny heeft jaren geleden als eerste fabrikant het SGI-systeem in kachels toegepast. Een luchtstroom langs de ruit zorgt voor een optimale verbranding en voorkomt afzetting van roet. De ruit blijft schoon en het zicht op het vuur is optimaal.

Voordelen van een gesloten verbranding

In tegenstelling tot de meeste terraskachels die ‘open’ zijn heeft RENY gekozen voor een gesloten verbrandingssysteem. Met als resultaat een hoger rendement en lagere emissiewaarden dan de terraskachels met een open vuur.

De bediening van de Bijuga is eenvoudig doordat het verbrandingsproces zichzelf regelt. Een gesloten kachel is veiliger en geeft geen overlast van geur en rook voor u zelf en uw buren. Bovendien heeft u geen last van rondvliegende asresten.

Model:
 • Bijuga mobiel*
 • Bijuga mobiel roest*
Installatiematerialen Enkelwandig:
 • Rookkanaal verlengstuk L=500mm € 120
 • Rookkanaal verlengstuk L=500mm roest € 135
 • Rookkanaal verlengstuk L=1000mm € 180
 • Rookkanaal verlengstuk L=1000mm roest € 200
 • Rookkanaal verloop naar Ø150mm € 90
 • Rookkanaal verloop naar Ø150mm roest € 100
 • Regenkap € 42
 • Regenkap € 54
 • Vonkenvanger los € 60
 • Vonkenvanger gemonteerd € 66 
Vloerplaat:
 • Vloerplaat 740x740x3mm Corten € 110
 • Vloerplaat 740x740x3mm Corten roest € 125

* Vraag naar de prijzen per uitvoering.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht