Element4 Elite 60 I E

Element4 Elite 60 I E

2,499.00

In stock

2,499.00

De Element4 Elite 60 IE Front elektrische haard is leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Neem contact op voor de beste prijs.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Element4 Elite 60 I E Front

De Elite 60 I E Front van Element4 is een elektrische haard met een stijlvol design. De haard beschikt over een zeer realistisch vlambeeld dat bijna niet van een echt houtvuur te onderscheiden is! Met de drie verschillende vuurbeelden is de Elite een echte sfeermaker. En naast sfeer, geeft de haard ook nog warmte van 1,5 kW.

Naar wens aan te passen

De Elite4 60 I E wordt standaard geleverd met een 4-zijdig kader, maar kan ook uitgevoerd worden met een 3-zijdig kader. Hij is voorzien van een echte houtset en elegante donker achterwand (lichte variant optioneel). Met de 16 verschillende kleurenpatronen, kan u de haard aanpassen naar uw stemming of omgeving.

Ontspiegeld glas

De Elite 60 I E Front beschikt net zoals de andere elektrische haarden van Element4 over ontspiegeld glas. Hierdoor is het glas bijna niet zichtbaar en heeft u geen last van lichtval die een hinderlijke spiegeling kan geven. U krijgt standaard een afstandsbediening bijgeleverd en u kunt de gratis app downloaden, zodat u de haard gemakkelijk vanaf de bank kunt bedienen!

Elite 60 IE Front elektrische haard bij Warmtestore

Kiest u voor een stijl- en sfeervolle elektrische haard met een zeer realistisch vlambeeld, die gemakkelijk is te bedienen? Neem dan contact op met Warmtestore. Dit model zou in uw inrichting zeker niet misstaan. Vraag online een offerte aan of bekijk de Element4 haarden in onze showroom in Mijdrecht of Hendrik-Ido-Ambacht. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of bel direct 038 85 00776.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen