Dimplex Stockbridge 2.0

Dimplex Stockbridge 2.0

1,143.00

In stock

1,143.00

Dimplex Stockbridge 2.0 Opti-myst kopen? Vul het formulier in en ontvang een prijsopgave die opvallend lager is dan elders.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Dimplex Stockbridge 2.0 Opti-myst waterdamp haard is alweer enige tijd opgenomen in het assortiment van Faber. Deze haard combineert een klassiek uitziende vrijstaande kachel met de moderne techniek van een elektrische haard voor een sfeervol geheel. Zo geniet u eenvoudig van een prachtig vlammenspel.

Om de haard te laten branden is alleen water en stroom nodig. De haard kan eenvoudig op het stopcontact aangesloten worden. Heeft u eenmaal het reservoir gevuld dan is de haard klaar voor gebruik. Een ingewikkeld en kostbaar rookkanaal is niet meer nodig. 

Op een vol waterreservoir kan de haard circa 10 uur branden.

De Dimplex Stockbridge is uitgevoerd met een verwarmingselement. Naar wens kan de kachel 1kW of 2 kW verwarmen. Maar ook zonder de verwarming te activeren kunt u genieten van een mooie brandende kachel.

De haard wordt compleet met afstandsbediening geleverd. Voor de Opti-myst techniek wordt uiteraard ook de halogeen verlichting meegeleverd.

Dimplex Stockbridge 2.0 kopen bij Sfeerhaarden.nl

Als autoriteit op het gebied van elektrische haarden streven we ernaar om u het meest uitgebreide en onafhankelijke advies te bieden. Onze experience centers (Kampen, Mijdrecht, Hendrik Ido Ambacht) zijn de perfecte plek om de Stockbridge Opti-Myst in actie te zien. En met meer dan 300 haarden en kachels opgesteld, kunt u zich laten inspireren door ons uitgebreide assortiment.

Ons team van specialisten staat altijd klaar om u persoonlijk advies te geven. Of u nu meer wilt weten over de specificaties, de installatie of de voordelen van deze elektrische sfeerhaard, wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden. En met onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat u bij ons in goede handen bent.

Levensecht vuurbeeld, eenvoudige bediening

Dankzij de innovatieve technologieën van Dimplex geeft de Stockbridge Opti-Myst een levensecht vuurbeeld dat bijna niet te onderscheiden is van een echte hout-gestookte haard. Bovendien is de haard gemakkelijk te bedienen met handbediening of afstandsbediening, waardoor u de perfecte sfeer met een druk op de knop kunt verwezenlijken.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte haard voor uw huis.

Met warme groeten,

Het team van Sfeerhaarden.nl

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 6 Gemiddeld: 4.7]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen