Cinewall laten maken – De ultieme thuisbioscoop ervaring

Een cinewall laten maken met geïntegreerde elektrische sfeerhaard die vakkundig geplaatst wordt? Sfeerhaarden.nl staat ​​voor u klaar! Bel ons op 038 – 20 221 81 of ga door naar onze contactpagina! Sfeerhaarden.nl heeft showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht en installateurs, technici en meubelmakers in heel Nederland!

Dankzij ons enorme assortiment elektrische sfeerhaarden en vakkundige medewerkers zorgen wij voor een prachtige cinewall met TV en sfeerhaard bij u thuis, die helemaal aansluit bij uw interieur.

Een echte cinewall voor elk formaat TV laten maken

Een cinewall of cinema wall is een maatwerk meubel waarbij we uw televisie, haard en bijbehorende apparatuur en kabels wegwerken in een stijlvolle wand. Dit zorgt niet alleen een luxe uitstraling in de woonkamer, maar zorgt er ook voor de ultieme thuisbioscoop ervaring.

Bij het maken van een cinewall komt veel kijken. Zo houden we rekening met de maat van de televisie, de manier waarop de kabels worden verwerkt en de vakken waarin de apparatuur en sfeerhaard kan worden geïnstalleerd.

Adviseur spreken of showroom bezoeken? Tel. 038 – 20 221 81 of e-mail ons via de contactpagina!

Door een cinewall te laten maken krijgt u de perfecte thuisbioscoop die past bij uw interieur en de uitstraling van uw zitkamer. De cinewall kan worden afgewerkt met een verflaag of een op maat gemaakte en gespoten voorzetwand voor een unieke uitstraling.

Bij het integreren van de televisie houden we uiteraard ook rekening met de soundbar. Zorg ervoor dat u de juiste TV met soundbar voor handen heeft waarvan u zeker weet dat u deze ook na enkele jaren zal bevallen. Vakken maken en later een grotere of kleinere TV en/of soundbar aanschaffen zorgt voor extra werk en kosten in de toekomst.

Cinewall samenstellen: TV, soundbar, sfeerhaard en opbergvakken

Een cinewall kunnen we op diverse manieren samenstellen en installeren. Als het goed is moet u er jarenlang naar kijken, en het is daarom belangrijk om een verkoopadviseur van Sfeerhaarden.nl te benaderen voor advies.

Bij een cinewall laten maken moet je ook rekening houden met de elektrische aansluitingen en het wegwerken van kabels. Onze specialisten zorgen ervoor dat alle kabels netjes worden weggewerkt en dat de apparatuur op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Op zoek bent naar de ultieme thuisbioscoop ervaring? Laat dan een cinewall maken door de professionals van Sfeerhaarden.nl. Bezoek onze showroom voor inspiratie en advies over een unieke cinewall die past bij uw stijl en wensen.

Cinewall met haard kopen bij Sfeerhaarden.nl

Professionele full-service bouw en installatie voor uw cinewall met haard en TV integratie door professionele technici en meubelmakers. Sfeerhaarden.nl biedt op maat gemaakte cinewalls van topkwaliteit! Van het laten maken van uw cinewall tot het wegwerken van kabels en muurbeugels voor bijvoorbeeld uw gameconsole, TV en randapparatuur. Bij ons kunt u terecht voor een totaaloplossing tegen de laagste prijs denkbaar.

Cinewall laten maken
Cinewall met TV en Kalfire haard

Waarom een cinewall bij ons laten ontwerpen?

  1. Geen installatie is onmogelijk, nagenoeg elke muur is geschikt voor een cinewall.
  2. Snelle en professionele service.
  3. U wordt vooraf duidelijk geïnformeerd over de prijs en levertijd.
  4. Aanvullende diensten zoals schilderen, vloerleggen, elektra en overige klusjes.

In Nederland zijn er een aantal bedrijven waar u een cinewall kunt laten maken. Er is echter niet een zo overcompleet als Sfeerhaarden.nl!

Prijzen maatwerk

Een cinewall laten maken is vakwerk op maat. Geen cinewall is hetzelfde. Neem daarom contact met ons op voor een scherpe offerte. Dat kan ook via onze sfeerhaarden keuzehulp. Bij de keuzehulp kunt u aangeven wat uw wensen zijn en aanvullende informatie toevoegen.

Elke soort en elk formaat TV is geschikt voor een cinewall, zoals LCD, LED, OLED, QLED, 4k Ultra HD en grote 8k TV’s van 65 inch en meer. En welke inbouwhaard u ook kiest, deze wordt perfect geïntegreerd in uw nieuw te maken cinewall door de getrainde professionals van Sfeerhaarden.nl.

Een complete cinewall als thuisbioscoop

Kabelmanagement, soundbar-bevestigingen, muurbevestigingen, sfeerhaard en overige apparaten en randapparatuur aansluiten, opruimen en al het overige wat komt kijken bij een cinewall of thuisbioscoop. Wij maken het professioneel voor u in orde. Sfeerhaarden.nl biedt de beste service en de laagste totaalprijs van Nederland.

Overleggen met een deskundig adviseur over een cinewall?

Vraag naar de mogelijkheden