Element4 Trisore 180 e

Element4 Trisore 180 e

Out of stock

Laagste prijs weten?
Availability: Uitverkocht Categorieën: , ,
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Trisore 180 e is de breedste 3-zijdige elektrische haard van Element4. Met een ruit van 175cm is deze panorama haard zeer groot te noemen. Deze haard vormt dan ook het middelpunt van de ruimte waarin deze staat. Element4 brengt hiermee de luxe van een gashaard naar het gemak van een elektrische haard. Op plaatsen waar gashaard niet mogelijk of wenselijk was, kan nu de sfeer gemaakt worden met een elektrische haard.

In nieuwbouw of bijvoorbeeld in appartementen is een gashaard vaak niet mogelijk of gewenst. De warmteafgifte is te groot, een rookkanaal kan niet aangelegd worden, of het huis is volledig gasloos. In deze situaties is een luxe elektrische sfeerhaard van Element4 een oplossing. Alleen een stopcontact is nodig om te genieten van een sfeervol haardvuur.

De Trisore 180 e uitgerust met LED verlichting en beschikt over een verwarmingselement. Dit verwarmingselement is uitgevoerd met een thermostaat. Naar wens kan natuurlijk het verwarmingselement ook volledig worden uitgeschakeld.

De haard is te bedienen via een app voor smartphone of tablet. De afstandsbediening wordt standaard niet meegeleverd maar kan er los bij besteld worden.

Voor een maximaal vuurzicht wordt de haard standaard uitgevoerd met ontspiegeld glas. Zo bent u verzekerd van een ongehinderd zicht op het vlammenspel.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen