Dimplex Juneau XL

Dimplex Juneau XL

2,008.00

In stock

2,008.00

De Dimplex Juneau XL elektrische haard is nu zeer goedkoop leverbaar via Sfeerhaarden.nl.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Juneau XL is een van de populairste elektrische haarden van Dimplex. De cassette is bijzonder eenvoudig te plaatsen. Vervolgens is het alleen nog nodig om de stekker in het stopcontact te steken en de haard met water te vullen, de haard is klaar voor gebruik!

De OptiMyst cassette wordt vaak gekozen om te plaatsen in een bestaande schouw of haard. Zo kan op een eenvoudige manier een sfeervol haardvuur in huis gehaald worden.

Naast de eenvoudige installatie is het gebruik ook bijzonder eenvoudig. De haard wordt compleet met afstandsbediening geleverd. Het waterreservoir heeft ruimte voor 1.3 liter water. De brander decoratie bestaat uit een realistische houtset. Voor de illusie van vuur wordt gebruik gemaakt van de unieke Opti-Myst waterdamp techniek.

De haard maakt zeer fijne waterdruppeltjes waar de lampen tegenaan schijnen. Dit geeft het beeld van een bijzonder levendig vlammenspel inclusief rookeffect. Dit terwijl de haard volledig veilig is en geen warme onderdelen bevat. Zelfs een rookkanaal is niet nodig. Er komt immers geen as of roet vrij.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

,