Dimplex Zen

Dimplex Zen

768.00

In stock

768.00

De Dimplex Zen elektrische haard is zeer goedkoop leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Niet precies wat u zocht? Maak dan gebruik van onze handige sfeerhaarden keuzehulp!

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Dimplex Zen heeft de keuze uit een witte of beton look afwerking en strakke, minimalistische lijnen. Het eigentijdse, minimalistische ontwerp past perfect bij moderne interieurs, vooral die in Scandinavische stijl. Het onopvallende uiterlijk van de haard laat het warme licht van het Optimyst® vuur levendig zien.

De realistische 3D-vlammen, ontstaan ​​door waternevel en LED-licht, zijn door de dubbelzijdige surround duidelijk zichtbaar. De Zen zal zeker de aandacht trekken van degenen die een modern interieurontwerp erg aantrekkelijk vinden. De haard is gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening.

Faber Opti-myst®

U blijft ernaar kijken! Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

Bestel de Dimplex Zen bij Sfeerhaarden.nl

Is uw oog gevallen op de Dimplex Zen elektrische haard? Vraag dan online een offerte aan voor de scherpste prijs bij Sfeerhaarden.nl. Wilt u meer informatie over dit product of persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Uitvoering
  • Wit 
  • Betonlook
Haard
  • Dimplex Cassette 400 Opti-Myst € 847
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 2 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht