Faber e-MatriX 1050/400 I

Faber e-MatriX 1050/400 I

In stock

De Faber e-MatriX 1050/400 I elektrische haard is leverbaar via Sfeerhaarden.nl.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Faber e-MatriX 1050 / 400 I elektrische haard

De Faber e-Matrix haarden zijn de oplossing voor de situaties waar een gas- of houthaard niet mogelijk is maar u wel een sfeervol “houtvuur” wil hebben. Faber is uniek met deze serie producten. Een prachtig vuurbeeld, volledig naar wens in te bouwen en natuurlijk volledig duurzaam.

Het vlammenspel is compleet met waterdamp voor een nog levendigere vuurbeeld. De haarden zijn niet voorzien van een verwarmingselement, en leveren dus geen warmte.

Naar wens is de Faber e-Matrix 1050 / 400 uit de Linear Fire serie leverbaar als front- hoek- of driezijdige haard. Zo is er altijd een haard die past bij uw wensen.

Plug-en-play! Dat is het mooie aan de moderne elektrische haarden van vandaag. Dat geldt ook voor de E-MatriX Linear 1050/400 I van Faber, een elegant model geschikt voor elk type interieur. Elektrische lineaire vuurmodellen zorgen voor een rijk vlambeeld over vrijwel de gehele breedte van de haard op elke vlamhoogte. Zelfs bij een minimale warmtebehoefte komen de vlammen in deze modellen prachtig tot hun recht.

De vrij ronddraaiende “vlammen” worden gecreëerd door watermist en Ledverlichting. Kan vrijwel overal worden geïnstalleerd, zelfs daar waar een gas- of houthaard niet mogelijk of vereist is, aangezien gas en een schoorsteen niet nodig zijn. Deze haard werkt op een regulier stopcontact en flexibele waterleiding of op een reservoir met pomp (optioneel). Let op: De afmetingen van de kachel kunnen enigszins afwijken van de maattabel. Vraag voor de zekerheid onze verkoopmedewerkers naar de juiste maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Levensechte vlammen dansen vrolijk om hen heen, en alleen als je beter kijkt, zie je dat dit voortreffelijke replica’s van vlammen zijn. Het rendement is redelijk goed, dus deze elektrische haard kost niet veel in gebruik. Over onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken, want er is vrijwel geen onderhoud nodig! De E-MatriX Linear 1050 / 400 I is een prachtige haard waar u geen spijt van zult krijgen.

Deze elektrische haard past vrijwel overal in huis. Qua uiterlijk is hij bijzonder modern en tijdloos, waardoor hij vele jaren meegaat. Geïnteresseerd? Bel ons of kom langs om hem te bezichtigen. Tel:0382022181.

Light:
  • Top Light € 230
  • Bottom Light € 466
Ruit
  • Ontspiegeld glas € 454
Achterwand
  • Zwart glazen achterwand € 309
Inclusief:
  • Houtset, witte kiezels of acrylic Ice
Accessoires
  • Muurbeugel € 66
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen