Element4 Bidore 150 e hoek

Element4 Bidore 150 e hoek

3,859.00

In stock

3,859.00

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Element4 Bidore 150 e is een van breedste elektrische hoekhaarden. De haard geeft een geweldig vuurzicht door de realistische houtset, LED-verlichting en het anti-reflectie glas. Dit maakt deze elektrische haarden van Element4 tot de fraaiste modellen op de markt. De ervaring op het gebied van luxe gashaarden is direct terug te zien en dat maakt deze haarden ook een geschikt alternatief.

Voor de installatie is weinig nodig, een stopcontact is voldoende. Door de beperkte inbouwdiepte is de Bidore 150 e op vele manieren te plaatsen.

Ook in gebruik is deze haard opvallend eenvoudig. De bediening verloopt via een app. Hiermee kan het verwarmingselement in en uitgeschakeld worden, is de LED-verlichting volledig controleerbaar en kan de haard aangestuurd worden. Dit gemak is kenmerkend voor de nieuwste generatie luxe elektrische haarden.

De Bidore 150 e hoekhaard is al zeer breed. Desondanks heeft Element4 een nog breder exemplaar in haar assortiment, de Bidore 180 e.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen