Element4 Modore 240 e

Element4 Modore 240 e

6,064.00

In stock

6,064.00

De Element4 Modore 240 e elektrische haard binnenkort bij u thuis? Neem contact op voor de scherpste prijs bij Sfeerhaarden.nl.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Modore 240 e is een zeer brede elektrische haard van Element4. Met een breedte van 240 centimeter is het vuurzicht bijzonder ruim te noemen. Met een relatief lage ruit ontstaat een fraai panorama vuurzicht.

Deze serie elektrische haarden zijn ontwikkeld om als alternatief te dienen voor gashaarden. Deze modellen combineren een realistische houtset, volledig regelbare LED-verlichting en een grote vrijheid om in te bouwen. Zo kan de haard bijna in iedere situatie geplaatst worden. Het enige dat nodig is, is een stopcontact.

De bediening is zeer praktisch via smartphone of tablet. Daarmee kan zowel de LED verlichting als het verwarmingselement bediend worden. Het vuurzicht is bijzonder goed door de standaard ontspiegelde ruit.

Deze modellen worden geleverd als 3-zijdige haard, in de doos worden zijpanelen bijgeleverd om er eenvoudig een hoek of front haard van te maken.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen