Faber theMOOD (ST)

Faber theMOOD (ST)

Out of stock

Dit product is niet meer leverbaar

Laagste prijs weten?
Availability: Uitverkocht Categorieën: ,
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Faber TheMood: het comfort van de woonkamer in de tuin -De Faber The Mood is een frameloze buitenhaard op gas. De gashaard is zowel losstaand als ingebouwd te gebruiken en als haard met frontzicht of doorkijkzicht te plaatsen. Faber haakt met deze haard in op de trend om het comfort van de woonkamer naar buiten te verplaatsen.

Realistisch vuurbeeld met decoratief hout of kiezels – De buitenhaard heeft een tube brander met een realistisch vuurbeeld en als decoratie een kiezelset of houtblokkenset. Het ingebracht vermogen is 12,5 kW en het verbruik 0,94 kg per uur. Faber The Mood brandt op propaangas, tegen een meerprijs is een brander op aardgas leverbaar. Ook een buitengasstopcontact is mogelijk voor deze haard, evenals een verlengpijp en een afvoerset.

Cortenstaal matching in de tuin – De Faber The Mood is 126 cm breed en 73,8 cm hoog. De pijpdiameter van deze haard is 15 cm. Met de pijp meegeteld is de haard maar liefst 223,8 cm hoog. De haard is gemaakt van cortenstaal. Dit materiaal past de haard prima in de buitenruimte, het heeft een bruine roestkleur als uiterlijk kenmerk. Vrijstaand is deze haard een fraai object en ingebouwd biedt het mogelijkheden om bijvoorbeeld twee tuindelen met elkaar te verbinden of voor het verkrijgen van een optisch grotere tuin.

Gassoort
  • Aardgas
  • Propaan
Uitvoering
  • theMOOD (Front)
  • theMOOD ST (Tunnel)
Decoratie
  • Houtset (Bruin)
  • Stenen (Wit)
Accessoires
  • Afvoerset
  • Verlengpijp
  • Gasstopcontact
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen