Element4 Modore 180 e

Element4 Modore 180 e

4,195.00

In stock

4,195.00

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Modore 180 e is een zeer brede elektrische haard van Element4. Met een breedte van 1,8 meter is het vuurzicht bijzonder ruim te noemen. Met een relatief lage ruit ontstaat een fraai panorama vuurzicht.

Deze serie elektrische haarden zijn ontwikkeld om als alternatief te dienen voor gashaarden. Deze modellen combineren een realistische houtset, volledig regelbare LED-verlichting en een grote vrijheid om in te bouwen. Zo kan de haard bijna in iedere situatie geplaatst worden. Het enige dat nodig is, is een stopcontact.

De bediening is zeer praktisch via smartphone of tablet. Daarmee kan zowel de LED verlichting als het verwarmingselement bediend worden. Het vuurzicht is bijzonder goed door de standaard ontspiegelde ruit.

De Modore 150 e is de breedste fronthaard van Element4. Element4 heeft ook smallere uitvoeringen beschikbaar: de Element4 Modore 150 e, en een hoekhaard, de Element4 Modore 100 e.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen