Dimplex Wall Fire Engine

Dimplex Wall Fire Engine

In stock

De Dimplex Wall Fire Engine is voorzien van de Opti-myst techniek. Dit zorgt voor een fraai en levensecht vuurbeeld. Vraag een offerte aan en verbaas u over de opvallend lagere prijs dan bij de concurrent.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Wall Fire Engine van Dimplex is de basis voor een prachtige hanghaard. Deze haard is goedkoop verkrijgbaar bij Sfeerhaarden.nl en is leverbaar in 2 afmetingen, de Wall Fire Engine en de Wall Fire Engine L.

De standaard uitvoering heeft afmetingen van 56 x 64 x 16 cm (B x H x D). De Wall Fire Engine L meet 72 x 64 x 16cm (B x H x D).

Deze elektrisch haard is voorzien van de Opti-myst waterdamp techniek. Dit zorgt voor een fraai vuurbeeld inclusief “rook”. Het rook-effect ontstaat door lichtprojectie op fijne waternevel. Voor gebruik is het alleen nodig om het waterreservoir te vullen en de stekker in het stopcontact te steken.

De Wall Fire Engine is uitgevoerd met een verwarmingselement. Deze kan 0, 1kW of 2kW bijverwarmen. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de thermostaat. Tenslotte wordt de haard compleet met afstandsbediening geleverd.

Uitvoering
  • Wall fire engine S
  • Wall fire engine L € 36,-
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen