Dimplex Revillusion Firebox 30”

Dimplex Revillusion Firebox 30”

1,010.00

In stock

1,010.00

De Dimplex Revillusion Firebox 30” is nu zeer voordelig leverbaar via Sfeerhaarden.nl!

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Geniet van het gevoel van een ‘klassieke’ openhaard dankzij de Dimplex Revillusion firebox 30″ met Optiflame® Revillusion vlameffect. De haard maakt gebruik van het mirage vlampaneel wat voor een realistisch vlambeeld zorgt, in combinatie met de bakstenen achterwand. Het vuurbeeld is in de kleuren rood en blauw in te stellen. Zet tijdens frisse dagen de warmte functie aan, zodat jij van een aangename temperatuur kunt genieten.

Optiflame®
Thuis heerlijk genieten van het unieke vlameffect van uw Revillusion Firebox 30 haard. Eenvoudig regelbaar en de houtblokken lijken echt te leven. Dit kan met de gepatenteerde elektrische ’Optiflame® technology’.
Uw Revillusion Firebox 30 is eenvoudig met de afstandsbediening te bedienen. Het effect is warm, sfeervol en nodigt uit voor een bijzonder momentje met familie en vrienden. Mede door de inventieve verlichting van de houtset met de nieuwste LED-technieken is het effect van uw haardvuur optimaal. De houtblokken geven precies de juiste, warme sfeer en gloeien zoals het hoort. 

Achterwand:

  • Revillusion
    Firebox 30′ 
  • Revillusion
    Firebox 30′ Concrete
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen