Dimplex Lucia Stove

Dimplex Lucia Stove

423.00

In stock

423.00

Geïnteresseerd in de mooie Dimplex Lucia Stove? Vul onderstaand formulier in en krijg een offerte die opvallend goedkoper is. Al gebruik gemaakt van onze handige haarden keuzehulp?

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Dimplex Lucia Stove maakt gebruik van een draaithermostaat waardoor de temperatuur eenvoudig aan te passen. De deur is van glas en heeft een zilverkleurig hendel.

Dimplex Lucia Stove met Optiflame®

Thuis heerlijk genieten van het unieke vlameffect van uw Faber haard. Eenvoudig regelbaar en de houtblokken lijken echt te leven. Dit kan met de gepatenteerde elektrische ’Optiflame® technology’.

Deze vrijstaande elektrische haard is eenvoudig met de afstandsbediening te bedienen. Het effect is warm, sfeervol en nodigt uit voor een bijzonder momentje met familie en vrienden.

Mede door de inventieve verlichting van de houtset met de nieuwste LED-technieken is het effect van uw haardvuur optimaal. De houtblokken geven precies de juiste, warme sfeer en gloeien zoals het hoort. U hoeft alleen maar te genieten van het sfeervolle en warme effect.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 8 Gemiddeld: 4.1]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen