Dimplex Cassette 500 retail LED Optimyst

Dimplex Cassette 500 retail LED Optimyst

1,228.00

In stock

1,228.00

De Dimplex Cassette 500 retail Opti-Myst haard is goedkoop leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Neem contact op voor de scherpste prijs.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De cassette Dimplex Casssette 500 R Opti-Myst combineert een prachtig realistisch vuurbeeld met een hoog gebruiksgemak. De haard kan eenvoudig op verschillende wijzen ingebouwd worden.

De Opti-myst waterdamp techniek zorgt voor een zeer fraai en realistisch vuurbeeld. De modellen uit de Opti-myst serie waren al bijzonder populair, met de nieuwe cassette 500 zijn er nog een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn de halogeenlampen vervangen door ledverlichting. Deze gaat langer mee en het energieverbruik is afgenomen.

Verder kan de cassette nu ook op de waterleiding aangesloten worden, het is dan niet langer nodig om met bakjes water aan de slag te gaan om de haard bij te vullen. Dit is vooral erg nuttig wanneer de haard veel wordt gebruikt, bijvoorbeeld in de horeca.

Kies een houtset bij de Casssette 500 R

Nu is deze haard ook leverbaar met een extra brede houtset. Deze extra brede houtset steekt aan beide zijden 10cm uit waarmee de totale breedte 72,5cm wordt. De standaard houtset is even breed als de cassette zelf, 50cm.

Optioneel kan de Cassette 500 ook zonder houtset geleverd worden, dan kunt u de cassette naar eigen inzicht decoreren. Bijvoorbeeld met kiezels, stenen, glas of echte houtstammen.

Tenslotte, de haard maakt nu ook geluid! Het gezellige knisperende geluid van een sfeervol en warm haardvuur. Het geluid is eenvoudig te regelen via de afstandsbediening of direct via de knoppen.

De cassette 1000, een extra breed model

Deze cassette maakt het mogelijk om verschillende haarden aan elkaar te koppelen. Zo kan u een breed en een ononderbroken vuur vormen. De cassette 1000 bestaat uit 2 500 cassettes die naadloos gecombineerd worden tot een vuur van 1 meter. Naar wens, kan het vuur nog langer gemaakt worden met extra cassettes.

Standaard uitgevoerd met waterreservoir.
Houtset
  • Geen
  • Houtset 500 € 405
  • Houtset 500 L € 526
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

,