Dimplex Cassette 1000 projects LED Optimyst

Dimplex Cassette 1000 projects LED Optimyst

In stock

De Dimplex Cassette 1000 Opti-Myst elektrische haard is nu leverbaar via Sfeerhaarden.nl

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Dimplex Cassette 1000 is één van de meest realistische haarden die bij Sfeerhaarden.nl te krijgen is. Wanneer u niets zegt zal uw visite meteen aannemen dat u een ‘echte’ open haard hebt die brandt op hout. Deze haard werkt namelijk met behulp van het zogeheten Opti-Myst-systeem van Faber, dat LED-verlichting combineert met waterdamp. Het resultaat: een levensechte ervaring door zowel het aanzicht als het geluid van een knisperend houtvuur. En dat alles eenvoudig met een afstandsbediening te regelen. De Dimplex Cassette 1000 is een prachtige, veilige én kindvriendelijke sfeermaker voor de liefhebbers van comfort.

Het Faber Opti-Myst-systeem

Bij de Dimplex Cassette 1000 zie je het ‘vuur’ daadwerkelijk flakkeren, ondanks het feit dat er van echte vlammen natuurlijk geen sprake is. De ‘vlammen’ ontstaan door waterdamp uit de navulbare waterreservoirs. Deze damp komt omhoog, waarna de oranje ledverlichting de suggestie van vuur wekt. Deze cassettes zijn eenvoudig onder de kraan bij te vullen, waarna ze zo’n acht tot tien uur lang voor sfeer zorgen. Het is daarnaast mogelijk om de Dimplex Cassette 1000 aan te sluiten op een vaste wateraansluiting. Op die manier hoef je de cassettes niet meer zelf bij te vullen en kun je ze bovendien aaneenschakelen voor een nog grootser effect.

Door dit systeem ontstaan er heuse 3D-vlammen, die optisch niet van echt te onderscheiden zijn. Dit maakt deze elektrische haard een geweldig alternatief voor een traditionele houtkachel. Waar elektrische haarden voorheen gekenmerkt werden door een ‘plat vuurbeeld’, is dit met de Dimplex Cassette 1000 immers verleden tijd. De zeer realistische kleur van de ledverlichting in de houtstammen maakt het plaatje af.

Dimplex Cassette 1000 met geluidsmodule

Naast het creëren van de optische illusie van een echte houtkachel is het met de Dimplex Cassette 1000 ook mogelijk om het geluid van een knisperend houtvuur in huis te halen. De Dimplex Cassette 1000 wordt namelijk geleverd met een geluidsmodule. Met behulp van de eveneens meegeleverde afstandsbediening kunt u bovendien zelf het gewenste geluidsniveau instellen.

Kind- en gebruiksvriendelijke haard

Voor gezinnen met (kleine) kinderen is deze haard bij uitstek geschikt. Want hoewel het vuurzicht en het bijbehorende geluid wat anders doen vermoeden, worden de ‘vlammen’ van de Dimplex Cassette 1000 niet warm. Geen reden natuurlijk om kinderen eraan te laten wennen hun handen in het vuur te steken, maar mocht dit toch een keer voorkomen dan is er letterlijk en figuurlijk niets aan de hand. Verder is de Dimplex Cassette 1000 gemakkelijk te installeren waar u hem maar wilt hebben. Alleen even de cassettes vullen met water en uw elektrische haard is klaar voor gebruik!

Standaard uitgevoerd met  vaste wateraansluiting.
Houtset
  • Geen
  • Houtset 1000 € 653
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

,