British Fires Ashurst

British Fires Ashurst

In stock

Elektrisch vuur was nog nooit zo mooi als met de British Fires Ashurst. De British Fires Ashurst is een elektrische inbouwhaard, voorzien van drie kanten met glas en wordt geleverd met afstandsbediening.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Ashurst elektrische kachels maken gebruik van de nieuwste LED-vlamtechnologie om een ​​gevoel van warmte in de kamer te creëren. De optie om het vlameffect aan te zetten zonder warmte geeft de kachel het hele jaar door sfeer. Subtiel van uiterlijk en toch efficiënt in de warmteafgifte. De Ashurst heeft zeshoekige uitlaten om een ​​interessante honingraatstructuur te creëren én tegelijkertijd een effectieve verwarmingsuitlaat te bieden. De Ashurst is gemaakt van hoogwaardig staal en creëert echt het effect van een vrijstaande houtkachel.

Plug and play

Het grootste voordeel van een elektrische haard is dat je alleen een stopcontact nodig hebt. Gewoon ‘plug and play’. Dit is dus perfect voor een appartement. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderen. De haard wordt namelijk niet warm.

Britsh Fires Ashurst bij Sfeerhaarden.nl

Ontdek de Britsh Fires Ashurst haard bij ons in de showroom of bestel online. Ervaar het vuurbeeld zelf in de showroom en ontdek de mogelijkheden. Heeft u een vraag over deze haard? Neem dan
contact
met ons op. Staat de sfeervolle Britsh Fires Ashurst binnenkort bij u thuis?

Accessoires:

  • Houtopslag € 150
  • Sokkel € 150
  • Optionele afvoerpijp € 175
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen