Yakiniku Rechthoek Shichirin keramiek

Yakiniku Rechthoek Shichirin keramiek

299.00

In stock

299.00

De Yakiniku Rechthoek Shichirin keramiek is leverbaar via Sfeerhaarden.nl.

Laagste prijs weten?
Categorieën: , ,
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Grillen op een Yakiniku Rechthoek Shichirin keramiek is niet zo maar bbq’en zoals wij dat kennen. Deze Japanse manier is verfijnder, eleganter en kleiner. Ideaal om een heerlijke zomeravond te genieten met een select groepje vrienden of familie in de tuin.

Eén van de motto’s bij Japanners is “Beefing up the people”. Mensen met eten bij elkaar brengen en eenvoudig grillen op een traditionele Japanse grill. Een mooie zomeravond gezellig met familie en vrienden bij elkaar. De tafel gevuld met lekker eten en grillen maar. De Yakiniku shichirins zijn handgemaakt van hoogwaardige keramiek.

De Japanse tafelgrill

Het bijzondere aan het grillen met de Shichirin is dat overeenkomsten heeft met het typische Nederlandse gourmetten. Het gezellig samenzitten rondom de Shichirin wordt het heerlijke eten op tafel gepresenteerd in kleine porties. Een Shichirin is een compacte en veelzijdige Japanse BBQ welke je op elk moment makkelijk kunt meenemen of verplaatsen. Met deze grill kunnen we genieten en creëren we gezelligheid op en rondom de eettafel.

Neem contact op met één van onze verkoopadviseurs voor alle mogelijke accessoires bij Shichirin grill.

Nu is grillen op een Shichirin grill niet zo maar BBQ’en. Dit is een hele andere discipline. Verfijnder, eleganter en kleiner. Hier geen halve varkens of hele kippen, maar kleine verfijnde gerechten die meer precisie nodig hebben. Als eerste heeft men het houtskool Binchotan nodig, wat langer brandt op een intensere temperatuur en neutraler is dan gewoon houtskool. Dit is grillen met de nauwkeurigheid van een Zwitsers uurwerk!

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Type