Dimplex Opti-Virtual Single

Dimplex Opti-Virtual Single

Out of stock

Een nieuwe generatie elektische sfeerhaarden van Dimplex. Elektrische haarden hadden nog nooit zo’n realistich vuurbeeld.

Laagste prijs weten?
Availability: Uitverkocht Categorieën: , ,
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Dimplex Opti-Virtual single is een illusie– De Dimplex Opti-Virtual maakt het mogelijk in een realistisch vuur te staren, zonder dat er echt vuur is. De haard is er in twee varianten: de single en de double. Het verschil zit in de breedte: de Dimplex Opti-Virtual single is de smallere variant.

Levensecht vlammenspel met elektriciteit – Kan een elektrische haard de illusie geven van echt vuur? Volgens Dimplex wel. Een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen zorgen voor deze illusie. De techniek is gebaseerd op Pepper’s Ghost, deze techniek wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld vertoning van geestverschijningen in een spookhuis. Dimplex zorgt met deze nieuwe manier van haardbeleving voor een ongekende sfeer.

Multifunctioneel: overal toepasbaar en ‘plug and play’ – De Dimplex Opti-Virtual single heeft een breedte van 69 cm bij een hoogte van 25 cm. De haard is ‘plug and play’, alleen de stekker in het stopcontact en de haard staat aan. De elektrische haard geeft geen warmte, enkel sfeer. Het verbruik is maximaal 75 watt. De Dimplex Opti-Virtual single is daarom veiliger dan andere haarden en kan bij uitstek toegepast worden op plaatsen waar geen toezicht aanwezig is, bijvoorbeeld op openbare plaatsen zoals een restaurant, een hotel of de entree van een bedrijf. Uiteraard misstaat de Dimplex Opti-Virtual single ook niet in een woonkamer. Dit maakt deze haard zeer breed inzetbaar.

De elektrische haarden van Dimplex, altenatief

Wist u dat Dimplex hét bedrijf is op gebied van elektrische sfeerhaarden, en dat deze haarden in verschillende soorten leverbaar zijn?

Er zijn meerdere varianten van de Dimplex Opti-Virtual leverbaar. Deze haarden zijn zo ontworpen dat u kijkt naar een levensecht voorbeeld op een scherm achterin de haard. Dankzij het unieke projectietechniek zijn ook de houtblokken zeer realistisch geprojecteerd. Het audiosysteem dat verwerkt zit maakt de beleving nog exclusiever. U kunt met de afstandsbediening namelijk zelf instellen hoe hard uw ‘open haard’ knispert!

Verder heeft Dimplex natuurlijk ook nog de bewezen en populaire waterdamptechniek in het assortiment. Met het Dimplex Opti-Myst systeem ziet u letterlijk water branden. De waterdamp zorgt voor een realistisch vuurbeeld, leverbaar in verschillende breedtes.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht