Xaralyn Silo

Xaralyn Silo

1,099.00

In stock

1,099.00

De Xaralyn Silo bio-ethanol haard is nu verkrijgbaar via Sfeerhaarden.nl. Vraag een offerte aan en verbaas u over de lage prijs! Ophalen in een van onze vestigingen of laten bezorgen.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Silo van Xaralyn is ontworpen door Hans Daalder. Door het unieke design met de ronde vormen is het een prachtig object, brandend of niet. Het ontwerp straalt strakheid en eenvoud uit. Door de grote opening in de haard zijn de vlammen altijd goed zichtbaar. De wielen maken de Silo uiterst flexibel, met het grootste gemak wordt de Silo verplaatst van de tuin naar de woonkamer. De kachel wordt gefabriceerd uit hoogwaardig zwart gecoat metaal.

De Silo is uitgevoerd met de speciaal door Xaralyn ontwikkelde Keramische Brander die brandt op biobrandstof. Dit zorgt voor veilige en grote gele vlam zonder nare geuren of vieze walm. Het vlammenspel is geheel regelbaar in hoogte door het unieke systeem van Xaralyn. De RF keramische brander bevat een absorberende kern, die de bio-brandvloeistof opneemt. Dit is hét veilige brandsysteem op de markt. Niet de vloeistof brandt, maar de verdamping uit de keramische steen. De poreuze steen zorgt dat de verdamping –en dus de verbranding- zeer geleidelijk gebeurt.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen