Xaralyn Levico 70 3D LED

Xaralyn Levico 70 3D LED

849.00

In stock

849.00

De Xaralyn Levico 70 3D LED elektrische haard is leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Neem contact op voor de scherpste prijs!

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Met de Xaralyn Levico 70 3D LED elektrische inbouwhaard kunt u uw droomhaard in huis halen. De Levico 70 kan decoratief te gebruiken zijn, daarnaast kan deze haard als bij-verwarming gebruikt worden. Een elektrische haard heeft geen rookkanaal nodig, geeft een aangename warmte en brengt vooral veel sfeer in huis. Deze haard is geschikt als verwarming voor ruimtes tot +/- 20 vierkante meter met een standaard plafondhoogte. Voor grotere ruimtes is deze haard geschikt als bij-verwarming.

3D LED

De Xaralyn Levico 70 3D LED haard geeft een levensecht 3D vuurbeeld. Een elektrische haard geeft de illusie van een echte open haard, zonder de nadelen. De Levico 70 is door het gebruik van onze allerlaatste LED techniek bijzonder energiezuinig en beschikt additioneel over een verwarmingsfunctie t/m 1500 Watt.

Afstandsbediening

De Levico 70 3D LED haard is volledig onderhoudsvrij en kan bediend worden met een afstandsbieding. Deze afstandsbediening is als optie te verkrijgen.

Accessoires:
  • Resin houtset (6 stuks) €59
  • Basalt split 4kg € 39
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen