Xaralyn Column 40 Wood

Xaralyn Column 40 Wood

799.00

In stock

799.00

De Xaralyn Column 40 Wood outdoor gashaard is te bestellen via Sfeerhaarden.nl. Neem contact op voor de beste prijs.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Xaralyn Column 40 Wood

De Xaralyn Column 40 Wood moderne gashaard voor buiten is gemaakt van een onderhoudsvrij composiet materiaal, met de uitstraling van hout. Iedere gashaard wordt met de hand afgewerkt, wat zorgt voor een unieke gashaard. Met zijn afmetingen: 620 (H) x 410 (B) x 410 (D) is deze gashaard ideaal om te plaatsen op uw terras.

Voordelen van een outdoor gashaard

Een terrashaard of buitenhaard op gas heeft meerdere voordelen, zo zijn er geen vonken, geen rookoverlast en geen gesleep met haardhout.

Hoge kwaliteit en veiligheid

De branders die gemaakt zijn van een hoge RVS kwaliteit hebben een elektrische ontsteking met batterij die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Zo schakelen ze automatisch uit als het plotseling begint te regenen.

Het complete plaatje

Dit product wordt standaard geleverd met een afdekhoes, rode lavastenen, gasslang en een gasdrukregelaar. Zoals op de foto’s te zien is, kan de gasfles in de haard worden geplaatst, waardoor deze niet meer zichtbaar is. Een ideale combinatie van gemak en een prachtige uitstraling.

Wood of Beton look

Bent u op zoek naar een outdoor gashaard met een betonlook, deze hebben wij ook in ons assortiment, namelijk de Xaralyn Column 40 Beton. Daarnaast is er ook nog een iets grotere versie beschikbaar, met een andere kleur, dit is de Xaralyn Column 50.

Direct de Xaralyn Column 40 Wood kopen?

Heeft u besloten dat de Xaralyn Column 40 Wood op uw terras moet komen te staan, vraag dan online een offerte voor deze outdoor gashaard aan bij Sfeerhaarden.nl. Zijn er nog vragen of wilt u een passend advies? Bel dan naar 038 760 0626.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vermogen