Kalfire E-one 160S

Kalfire E-one 160S

7,705.00

In stock

7,705.00

De Kalfire E-one 160S elektrische haard is vanaf oktober 2023 leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Neem contact op voor de scherpste prijs.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Verdere informatie en afbeeldingen volgen nog. Leverbaar vanaf oktober 2023.

De Kalfire E-one 160S elektrische haard geeft haarden een hele nieuwe betekenis, ervaar vuur zoals u dat nog nooit ervaren heeft. De E-one 160S is een duurzame, elektrische sfeerhaard met een prachtig vlambeeld waar u uw ogen niet vanaf kunt houden. De realistische vlammen worden gecreëerd door middel van unieke technologieën, waarbij gebruik gemaakt wordt van een vlamprojectie.

De E-One is een high-tech elektrische haard zonder rookkanaal en kan daardoor op iedere denkbare plek worden geplaatst. Het vuur is daarnaast volledig aanpasbaar naar uw wensen: van vlamhoogte, gloedbed, lichtkleur tot vuurgeluid en meer. Eindeloze mogelijkheden, nul emissie. Dit model is ook verkrijgbaar als vrijstaande haard.

Hoe werkt de Kalfire E-one?

De Kalfire E-one is een elektrische haard. Een elektrische haard heeft geen rookkanaal of gasaansluiting nodig. Dat betekent dat je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken. De elektrische haard kan daarom op iedere plek worden geplaatst. Met de afstandsbediening heeft met één klik een gezellig haardvuur. Doordat het geen rookkanaal nodig heeft, is deze haard ook zeer geschikt voor appartementen, maar ook voor aardgasloze woningen.

Kalfire E-one 160S bij Sfeerhaarden.nl

Bent u geïnteresseerd in de Kalfire E-one 160S? Vraag vandaag nog een offerte aan voor de beste prijs. Dit kan online of neem telefonisch contact met ons op. Bel ons op 038 760 0626 of stuur een mail naar info@Sfeerhaarden.nl.nl. Uiteraard bent u ook welkom om de haard in onze showroom te bekijken in Kampen. Maak hiervoor eerst een afspraak.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen