Element4 Bidore 180 e hoek

Element4 Bidore 180 e hoek

Out of stock

Laagste prijs weten?
Availability: Uitverkocht Categorieën: , ,
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Element4 Bidore 180 e is de breedste elektrische hoekhaard in het assortiment van Element4. De ruit meet 1,8 meter. Dit maakt de Bidore 180 e een ware blikvanger. Door het prachtige vuur is deze elektrische haard een reëel alternatief voor een gashaard.

Combineer de eenvoud van installatie, het bedieningsgemak en gebruikskosten: een elektrische haard van het niveau van Element4 is een prachtig alternatief. Helemaal als een gas- of houthaard op deze locatie niet mogelijk is. Bijvoorbeeld door het ontbreken van een gasaansluiting of het niet kunnen realiseren van een rookkanaal.

De Bidore 180 e is standaard al zeer compleet. Zo vindt de bediening plaats via een app. Verder wordt de haard uitgevoerd met ontspiegeld glas. Dit zorgt voor een onbelemmerd zicht op het haardvuur. De verlichting is uitgevoerd in LEDs en volledig dimbaar.

Het verwarmingselement kan naar wens in of uitgeschakeld worden. Deze is compleet voorzien van een thermostaat en kan tot 2kW bijverwarmen. Wellicht niet voldoende als hoofdverwarming maar het verhoogt wel de sfeer van het elektrische haardvuur.

Mocht de Bidore 180 e hoekhaard wat aan de grote kant zijn, overweeg dan 1 model kleiner: de Bidore 150 e.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen