Xaralyn 11814

Xaralyn 11814

1,099.00

In stock

1,099.00

De Xaralyn 11814 bio-ethanol haard is leverbaar via Sfeerhaarden.nl.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Deze Xaralyn Lijnbrander, de 11814LS, is de grootste brander uit het assortiment. Met een lengte van 118cm geeft deze een zeer breed vuur. De brander is uitgevoerd in RVS en wordt standaard compleet geleverd met alle toebehoren, denk aan de glasplaatjes, aansteker en trechters. De uitvoering met lip (LS) is ontworpen om ingebouwd te worden. De bovenplaat is iets breder dan de brander zelf waardoor deze in een passende opening fraai valt.

Evenals de andere bio-ethanol branders van Xaralyn valt de 11814LS ook op door de veilige en zuinige verbranding. De veiligheid wordt onderstreept in de vele tests waar deze als veiligste naar voren komt. De bio-ethanol wordt opgenomen in de keramische steen, waarna deze verdampt en het vrijkomende gas brandt. Dit zorgt voor een rustig vuurbeeld en bovenal een veilig vuur. Daarnaast zorgt deze techniek ervoor dat er tot 50% minder brandstof verbruikt wordt dan bij vergelijkbare andere branders.

Bent u opzoek naar een zeer brede en veilige bio-ethanol brander om in te bouwen? Dan is dit uw model.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rookgasafvoer

Type

Vermogen