Element4 Sky Medium Front Bio

Element4 Sky Medium Front Bio

7,999.00

In stock

7,999.00

Bekijk de Element4 Sky Medium Front Bio Ethanol haard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via Sfeerhaarden.nl.nl 

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Element4 Sky Medium Front Bio

Maak kennis met de adembenemende Sky Medium Front Bio haard van Element4. Als de grote broer van de Element4 Sky Small Bio is deze hoge variant een ware parel op zich. Dankzij zijn grote formaat biedt deze haard een prachtig hoog en levendig vlambeeld. Niet alleen is deze haard beschikbaar als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard, waardoor het ideaal is voor woningen zonder gasaansluiting of voor degenen die graag gasvrij willen leven. Bovendien kan de haard worden aangepast aan elk interieur, met de keuze uit een standaard houtset of een donkere houtset. Laat de Sky Medium Front Bio haard schitteren in uw woning, ongeacht uw persoonlijke stijl.

Ook verkrijgbaar in de formaten; Sky Large Front en Sky Small Front

Waarom kiezen voor Element4

Element4 bestaat sinds 2006 en heeft zich in die tijd erg goed ontwikkeld, met als resultaat haarden van hoge kwaliteit en vooruitstrevende technieken. Een Nederlands bedrijf met bekendheid in binnen en buitenland.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Medium Front Bio Sfeerhaarden.nl

Bent u ervan overtuigd dat deze haard bij u en uw interieur passen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, om een Element4 haard in één van onze showrooms te bekijken of deze haard te bestellen. Mail of bel met Sfeerhaarden.nl, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

Energielabel

Brandstof

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen