Dimplex Sierra 48 elektrische haard

Dimplex Sierra 48 elektrische haard

623.00

In stock

623.00

De Dimplex Sierra 48″ elektrische haard is leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Neem contact op voor de scherpste prijs.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Met de Dimplex Sierra 48″ elektrische haard geniet u van panoramisch zicht op het vuur. Deze brede haard van 124.5 cm is dan ook een echte eyecatcher in iedere ruimte.

Met de verschillende kleuren ledverlichting kunt u de sfeer van de haard aanpassen aan elke gelegenheid. U kunt genieten van een realistisch vuurbeeld met alle gemakken van een elektrische haard.

De haard kan eenvoudig ingebouwd worden, aan de muur worden bevestigd of als vrijstaande haard gebruikt worden, door de tafelstandaard

Ledverlichting

Met de Sierra 48″ heeft u keuze uit verschillende kleuren ledverlichting. Van warme sfeervolle kleuren tot moderne koude tinten. Het vuurbed wordt geleverd met reflecterende kiezelstenen welke worden verlicht met het ledverlichting. Wilt u liever een houtset of kristallen? Dat is ook mogelijk.

Voordelen van een elektrische haard

Woont u in een appartement? Hier is het niet mogelijk om een gas- of houtkachel te plaatsen. Wilt u wel genieten van de sfeer van een haardvuur? Dan is een elektrische haard de oplossing! Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Naast het voordeel dat het weinig moeite kost om te installeren, is een elektrische haard ook een milieuvriendelijker alternatief.

Verwarmingselement

Deze elektrische haard heeft ook een warmte-functie waarmee u de ruimte extra kunt verwarmen. Dit is perfect voor in de winterperiode. Uiteraard kunt u de haard ook gebruiken zonder de verwarming.

Nu de Dimplex Sierra 48″ bestellen bij Sfeerhaarden.nl

Wilt u de stijlvolle Sierra 48″ elektrisch haard van ons merk Dimplex bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

U kunt de haarden van Dimplex ook bekijken in onze showroom in Kampen. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Dimplex Sierra 48″ elektrische haard bij u thuis?

Branderbed:
  • Houtset
  • Kristallen
  • Kiezelstenen
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen