Faber theBUZZ

Faber theBUZZ

1,512.00

In stock

1,512.00

Een prachtige gashaard ontworpen voor het gebruik op het terras. Zo kunt alle seizoenen genieten van niet alleen een aangename warmte maar ook van een prachtig vlammenspel.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Faber theBuzz is sfeermaker voor buiten op het terras – De Faber theBuzz is een stalen buitenhaard op wielen. Omdat deze haard verrijdbaar is, kan hij overal neergezet worden. Met deze stijlvolle strak vormgegeven gashaard wordt het buitenleven extra aangenaam, ongeacht het seizoen.

Optimaal genieten van zuinige haard – De Faber theBuzz is een gashaard, met een realistisch ogende keramische set houtblokken als decoratie. Ook het vlammenspel is realistisch te noemen, waardoor u optimaal kunt genieten. De bediening wordt geregeld door een regelkraan. Met een verbruik van 0,7 kg per uur is de gashaard zuinig, grofweg kan gezegd worden dat de haard 30 uur brandt op een gasfles. De haard brandt op propaangas, tegen een meerprijs is hij leverbaar brandend op aardgas, en heeft een ingebracht vermogen van 9,3 kW.

Driezijdig vuurzicht – Voor het ontwerp baseerde de ontwerper Kees Marcelis zich samen met Faber op de rolcontainer, waardoor blijkt dat deze haard door eenvoud gesierd is. Als optie kan gekozen worden voor een stijlvolle asbak met een bovenzijde van roestvaststaal. Faber theBuzz is totaal 138,8 cm hoog en 61,2 cm breed. De gashaard heeft een driezijdig zicht met ramen van 48 x 46 cm, wat dus van drie kanten een prachtig zicht op de vlammen geeft. Faber theBuzz wordt geleverd in de kleur zwart en heeft een stalen achterwand.

Uitvoering
  • Aardgas
  • Propaan
Accessoires
  • Adapter outdoor gas € 333
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen