Faber e-Matrix Vertical 800/1600 ST

Faber e-Matrix Vertical 800/1600 ST

In stock

Prijs op aanvraag via onderstaand formulier, of neem contact met ons op.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Faber e-Matrix Vertical 800/1600 ST

De E-Matrix Vertical Fire is een uiterst innovatieve elektrische haard van het welbekende merk Faber. Deze luxueuze verticale doorkijkhaard is een echte eyecatcher voor in uw woning. Met innovatieve technieken heeft Faber een uiterst realistisch ogende elektrische haard weten te creëren van hoge kwaliteit.

Faber E-Matrix Vertical Fire

De E-matrix Vertical Fire wordt geleverd met het multicolor vlameffect. De optionele bodemverlichting is in talloze kleuren en patronen instelbaar. Hierdoor kan het interieur van de E-Matrix 800/1600 ST worden aangepast aan de omgeving en aan de gewenste sfeer.

De bediening van alle functies verloopt via een nieuwe versie van de Faber app. De Faber E-Matrix 800/1600 ST is toegankelijk via een ruime deur en het gloeibed kan naar keuze worden ingericht met een  natuurgetrouwe houtset, steen of glas. De Vertical Fire heeft een bijverwarming van maximaal 2kW.

e-Matrix Mood bodemverlichting

De e-Matrix mood serie heeft een extra verlichtingsmodule toegevoegd aan de bestaande e-Matrix lijn. Het gaat hier om ondersteunende bodemverlichting voor een realistisch ogend vuur. Deze verlichting is instelbaar zodat het asbed een echt gloei-effect krijgt. Hierdoor lijkt het net alsof het asbed nog gloeiende deeltjes van het vuur bevat.

Faber e-Matrix Vertical 800/1600 ST & Opti-Myst

Het gepatenteerde Opti-Myst systeem is één van de meest ingenieuze technieken die Faber geïntroduceerd heeft in de elektrische haarden- en kachelbranche. Het gaat hier om een brander techniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van ultradunne waternevel welke belicht wordt door energiezuinige ledverlichting. Hierdoor ontstaan er vlammen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Alleen stroom en water zijn benodigd om dit prachtige systeem te laten werken. Daarnaast draagt de ultradunne waternevel ook nog eens bij aan de vochthuishouding in uw huis.

Faber ITC-App

De Faber ITC App (Intelligent Control App) is een uitgebreide applicatie voor het bedienen van uw Faber elektrische sfeerhaard. De applicatie is te gebruiken voor alle e-Matrix Mood modellen en is te verkrijgen voor IOS en Android smartphones en tablets. De applicatie fungeert als de extra afstandsbediening en geeft u verschillende opties voor het afstemmen van uw elektrische haard. Hiermee kunt u vlamhoogtes aanpassen, het verwarmingselement regelen, de geluidsfunctie instellen, de ledverlichting aanpassen, en nog veel meer. 

Over Faber haarden

Het verhaal van Faber begon rond 1844 toen oprichter Jan Gerrits Faber een smederij begon en het eerste Faber vuur ontstoken werd. Nu 175 jaar later is Faber uitgegroeid tot één van de koplopers in de gas en elektrische haardenbranche. Het constant ontwikkelen en toepassen van innovatieve technieken is wat de Faber gashaarden en elektrische haarden zo speciaal maken.

De passie voor ontwikkelen heeft voor diverse uitvindingen en patenten gezorgd die vandaag de dag nog steeds het standaard zijn in de wereldwijde haardenmarkt voor zowel gas als elektrische haarden. In der loop der jaren is Faber onderdeel geworden van de Glen Dimplex Group welke de wereldwijd grootste fabrikant is van elektrische haarden en kachels.

Faber e-Matrix Vertical 800/1600 ST direct bestellen bij Sfeerhaarden.nl?

Is uw oog gevallen op de e-Matrix Vertical 800/1600 ST van Faber? Vraag dan vandaag nog direct en geheel vrijblijvend een offerte aan bij Sfeerhaarden.nl voor de beste prijs, of bezoek één van onze showrooms in Kampen, Alblasserdam of Mijdrecht. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Opties:
  • Bottom light € 466
Decoratie:
  • Houtset
  • Witte kiezels
  • Acrylic Ice
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen