Dru Metro 100XT/3 Eco Wave

Dru Metro 100XT/3 Eco Wave

5,780.00

In stock

5,780.00

De Dru Metro 100 XT/3 inbouwgashaard is een panoramische muur van vuur. Deze haard biedt een breed panoramisch vuurzicht. Natuurlijk geeft deze haard u ook een optimale warmte. Alles bij elkaar genomen, vormt deze haard dus een ultieme blikvanger, welke een ongekende sfeer in uw woonkamer zal brengen.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De DRU Metro 100 XT/3 inbouwgashaard is een panoramische muur van vuur. Deze haard biedt een breed panoramisch vuurzicht vanuit 3 hoeken. Natuurlijk geeft deze haard u ook een optimale warmte, is de haard zuinig in gasverbruik en kan de haard zeer eenvoudig bediend worden. Alles bij elkaar genomen, vormt deze haard dus een ultieme blikvanger, welke een ongekende sfeer in uw woonkamer zal brengen.

DRU heeft niet stil gezeten om de haard verder te ontwikkelen. Sinds kort wordt de haard standaard met DRU Eco-wave geleverd. Met dit systeem kunt u het vermogen van de brander terugbrengen met behoud van levendige en volle vlammenspel. Hiermee voorkomt u dat u teveel warmte produceert zonder dat u de haard moet doven of op een lage stand moet zetten. Zo blijft u genieten van een prachtig sfeervol haardvuur en bespaart u tot wel 50% het gasverbruik!

Daarnaast zijn de Eco-wave haarden ook eenvoudig te bedienen via de afstandsbediening of met de App van DRU. Dan kun u eenvoudig de haard aansturen via uw tablet.

Deze haard uit de Metro-lijn van DRU wordt standaard geleverd met een programmeerbare afstandsbediening, houtstammen- of Carrara stenenset en een bedieningsluik voor het regelblok en het bedieningspaneel.

Verschillende uitvoeringen van de DRU Metro 100

De DRU Metro 100 is de populairste maat in de DRU Metro-lijn. Alle haarden hebben een ruit die circa 1 meter breed is. Natuurlijk kan er in deze afmetingen gevarieerd worden met het vuurzicht. Zo is er altijd een DRU Metro 100 model dat ideaal is voor uw situatie. Naast het 3-zijdige vuurzicht van de Metro 100 XT/3 is de haard ook leverbaar als tunnelhaard (Metro 100 XT Tunnel), front haard (DRU Metro 100 XT), hoekhaard (DRU Metro 100 XT/2) en als XTL uitvoering (DRU Metro 100 XTL).

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen