Element4 Modore 80H e

Element4 Modore 80H e

3,302.00

In stock

3,302.00

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De front haarden van Element4 worden Modore genoemd. Dit model met een extra hoge ruit is de Element4 Modre 80H e. Deze heeft, net als de overige elektrische haarden van Element4, een prachtig realistisch vuurbeeld en houtset branderdecoratie.

De haard is voorzien van een verwarmingselement. Hiermee kan 1 of 2 kW bijverwarmd worden. Natuurlijk kan deze ook uitgeschakeld worden. Voor de bediening wordt gebruik gemaakt van een app. Deze is te installeren op smartphone of tablet. Met de haard wordt geen losse afstandsbediening meegeleverd. Deze is alleen als accessoires bij te bestellen.

Opvallend is dat de haard standaard met ontspiegeld glas geleverd wordt. Dit zorgt voor een ongehinderd zicht op het “haardvuur”.

De Modore 80H e is een fronthaard van Element4. Met vergelijkbare afmetingen zijn ook een 3-zijdige haard, de Element4 Trisore 80H e, en een hoekhaard, de Element4 Bidore 80H e beschikbaar.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen