Element4 Modore 150 e

Element4 Modore 150 e

3,859.00

In stock

3,859.00

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Modore 150 e van Element4 is een brede elektrische panorma haard met vuurzicht aan de voorkant. Deze fronthaard behoort tot de elektrische haarden met het meest realistische vuurbeeld. De haard kan op vele wijzen worden ingebouwd. Hiermee is het een alternatief voor inbouw gashaard.

Het belangrijke voordeel van deze elektrische haard is dat er geen rookgasafvoer of gasaansluiting nodig is. Om de haard te kunnen gebruiken is alleen een stopcontact nodig. Dit maakt het mogelijk om de haard op bijna iedere plek in te bouwen, ook in situaties waar een gashaard niet mogelijk was.

De ruit is standaard al uitgevoerd in ontspiegeld glas. Dit zorgt voor maximaal vuurzicht. Voor de bediening is gekozen om dit via een App te doen, een afstandsbediening wordt standaard niet meegeleverd. Wel is de haard voorzien van een verwarmingselement compleet met thermostaat. Deze kan natuurlijk ook worden uitgeschakeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een elektrische haard van Element4 in uw situatie? Wij helpen u graag verder. Element4 heeft ook een nog breder model in het assortiment, de Element4 Modore 180 e.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen