Element4 Bidore 80H e hoek

Element4 Bidore 80H e hoek

Out of stock

Laagste prijs weten?
Availability: Uitverkocht Categorieën: , ,
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Bidore 80h e is een elektrische hoekhaard van de nieuwste generatie. De hoogste kwaliteit, een fraaie afwerking en een prachtig vuurbeeld maken deze elektrische haard een alternatief voor een gashaard.

De Bidore modellen zijn de haarden met hoek. De Bidore 80h e onderscheidt zich door de extra ruit. Bij een breedte van 80cm heeft deze ruit een hoogte van 60cm. Dit maakt hem ideaal om groot “haardvuur” te hebben op een bescheiden vloeroppervlakte.

Het “vuureffect” wordt neergezet door LED-verlichting. Deze is volledig regel- en dimbaar. Bediening kan simpel via een app voor smartphone of tablet. Tegen meerprijs kan er een afstandsbediening meegeleverd worden.

Door de hoge kwaliteit van de haard wordt dit een serieus alternatief voor een gashaard. Bijvoorbeeld de ruit is uitgevoerd in anti-reflectie glas. Zeker wanneer een gashaard niet tot de mogelijkheden behoort, bijvoorbeeld in een apartment of vanwege het ontbreken van een gasaansluiting.

De Bidore 80H e hoekhaard is zowel beschikbaar als linker- en rechterhoek. Bent u opzoek naar 3-zijdige haard met vergelijkbare afmetingen, dan is de Trisore 80H e wellicht interessant.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen