Element4 Bidore 100 e hoek

Element4 Bidore 100 e hoek

3,302.00

In stock

3,302.00

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Bidore 100 e is van de nieuwe generatie elektrische haarden. Sfeervol, zeer realistisch vuurbeeld en op bijna iedere plek in te bouwen. Voor een elektrische haard is slechts een stopcontact nodig. Een rookkanaal en gasaansluiting zijn niet meer nodig. Dit maakt de Bidore 100 e zeer toekomstbestendig.

Element4 heeft jarenlange ervaring met hoge kwaliteit gashaarden. Op basis hiervan zijn ze elektrische haarden gaan ontwikkelen. De Bidore 100 e is het resultaat. Een prachtig vuurbeeld, luxe afgewerkt en volledig regelbaar. Dit maakt de elektrische haard een alternatief voor een gashaard.

Deze hoekhaard is compleet uitgevoerd met een verwarmingselement. Dit element kan uitgeschakeld worden, of 1 of 2 kW warmte leveren.

Om een ongehinderd zicht op het vlammenspel te hebben is de haard standaard al uitgevoerd met ontspiegeld glas.

De Bidore 100 e hoekhaard is zogenaamde panorama haard, een haard met een lage brede ruit. Mocht u een hoger model zoeken, dan kan u kijken naar de Bidore 80H e. Voor een breder model komt u uit bij de Bidore 150 e.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen