Dimplex Ignite XL 100

Dimplex Ignite XL 100

2,528.00

In stock

2,528.00

De Dimplex Ignite XL 100 elektrische haard is nu zeer voordelig leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Neem contact op voor de scherpste prijs.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Dimplex Ignite XL 100 is een moderne elektrische haard met een mooi Optiflame® vlameffect. Het acrylic ice vuurbed is in maar liefst zes verschillende kleuren in te stellen, zodat deze haard echt de eye-catcher in uw woonkamer wordt. Naast het aanpassen van de kleur, is het ook mogelijk om de haard warmte uit te laten stralen.

Geniet ook zonder de warmte functie het hele jaar van de Ignite XL 100 haard. Dankzij het grote formaat van de haard, valt hij zeker op!

Faber Optiflame®
Thuis heerlijk genieten van het unieke vlameffect van uw Faber haard. Eenvoudig regelbaar en de houtblokken lijken echt te leven. Dit kan met de gepatenteerde elektrische ’Optiflame® technology’.

Uw haard is eenvoudig met de afstandsbediening te bedienen. Het effect is warm en sfeervol, en nodigt uit voor een bijzonder samenzijn met familie en vrienden.

Mede door de inventieve verlichting van de houtset met de nieuwste LED-technieken is het effect van uw haardvuur optimaal. De houtblokken van de Dimplex Ignite XL 100 geven precies de juiste gezellige sfeer en gloeien zoals het hoort.

Houtset
  • Geen
  • (2x) Driftwood Riverrock 50″ houtset  € 254
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vermogen