Element4 Trisore 100 e

Element4 Trisore 100 e

3,302.00

In stock

3,302.00

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Trisore 100 e is een van de elektrische inbouwhaarden Element4. Met een ruit van 1 meter breed geeft deze haard een ruim zicht op het “vlammenspel”. Het vlammenspel van deze elektrische haarden is op basis van LED-verlichting. Via smartphone of tablet kan dit vuurbeeld volledig geregeld worden. Niet de beschikking over een smartphone? Dan kan de optionele afstandsbediening met touchpad meegeleverd worden.

De Element4 Trisore 100 e is uitgevoerd met een verwarmingselement. Deze kan 1kW of 2kW bijverwarmen. Dit is in de regel niet voldoende als hoofdverwarming maar het versterkt wel de beleving van het “haardvuur”. Natuurlijk kan het verwarmingselement ook uitgeschakeld worden.

Met een elektrische haard van Element4 kiest u voor eenvoud in installatie en gebruik. Slechts een stopcontact is voldoende om de haard te laten “branden”. Verder is het “vuur” volledig veilig, er zijn geen warme delen.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen