Dimplex Natur 120

Dimplex Natur 120

Out of stock

De mooie Dimplex Natur 120 waterdamp sfeerhaard is nu te koop bij Sfeerhaarden.nl. Vul het formulier in voor de laagste prijs. Niet zeker of dit uw haard wordt? Ga dan door naar onze handige elektrische haarden keuzehulp!

Laagste prijs weten?
Availability: Uitverkocht Categorieën: , , ,
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Dimplex Natur 120 waterdamp sfeerhaard

Ervaar de charme van een echte vuurervaring gecombineerd met de warmte van de Dimplex Natur 120 elektrische haard. Met een elegant en tijdloos ontwerp in klassiek zwart voegt deze haard een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Het perfect geïntegreerde vuurbeeld vormt het hoogtepunt van dit prachtige meubelstuk, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat waarin je heerlijk kunt ontspannen. Dankzij het plug & play principe is de installatie een fluitje van een cent – steek gewoon de stekker in het stopcontact en geniet direct van het betoverende vlammenspel.

Waarom kiezen voor de Dimplex Natur 120?

Bij de ontwikkeling van de Dimplex NATUR-lijn lieten we ons inspireren door de iconische Scandinavische vuurtorens. Deze stoere vrijstaande kachel is vervaardigd van hoogwaardige materialen en voorzien van verfijnde details, waardoor een tijdloos en modern ontwerp ontstaat.

Met de bekende Opti-myst-technologie van Dimplex biedt deze haard prachtige vlammen die niet van echt te onderscheiden zijn. Bovendien zorgt het 2 kW verwarmingselement voor een aangename bijverwarming in elke ruimte.

De voordelen van de Dimplex Natur 120:

  • Modern Scandinavisch design van bijna 130 cm hoog
  • Zwarte ovale behuizing met een matte afwerking en een topplaat van eikenhout
  • Krachtig 2 kW verwarmingselement
  • Opti-myst-technologie voor realistische vlammen
  • Inclusief afstandsbediening voor extra gemak

Specificaties:

  • Vuurbeeld: 62×48 cm
  • Lichtmodule: Halogeen
  • Verbruik bij sfeerstand: 15 watt
  • Warmteafgifte: 1000 watt (standaard), 2000 watt (maximaal)
  • Gewicht: 71,25 kg

Opti-Myst® Technologie:

De Dimplex Natur 120 maakt gebruik van de revolutionaire Opti-myst® technologie. Deze technologie, die werkt op basis van elektriciteit en water, creëert een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect dat niet van echt vuur te onderscheiden is.

Door middel van een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper ontstaan vlammen die levensecht lijken en tot wel 8 tot 10 uur kunnen branden op een vol waterreservoir. Bovendien draagt de dunne waterdamp die vrijkomt bij aan een gezonde vochthuishouding in huis. Sommige Opti-myst® cassettes bieden zelfs de mogelijkheid om het reservoir aan te sluiten op een vaste wateraansluiting voor een continu vuurbeeld.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 6 Gemiddeld: 4.7]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen